De “Osternmarkt” is een echt begrip in Wenen, traditionele paasversieringen, prachtig beschilderde eieren, paaslekkernijen en een uitgebreid programma met muziek en vermaak. Op een prachtig plein in de oude binnenstad bouwt men ieder jaar de grootste berg met handbeschilderde eieren, ca. 40.000 eieren. De meest romantische Paasmarkt staat ieder jaar voor het barokke decor van het slot Schönbrunn, dat terecht het Weense Versailles wordt genoemd. Maar natuurlijk heeft deze stad van Strauss en Sissi...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
15/04/2019 t.e.m. 21/04/2019
7
1.095,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
295,00
Budget inkomgelden ±
75,00

Omschrijving

De “Osternmarkt” is een echt begrip in Wenen, traditionele paasversieringen, prachtig beschilderde eieren, paaslekkernijen en een uitgebreid programma met muziek en vermaak. Op een prachtig plein in de oude binnenstad bouwt men ieder jaar de grootste berg met handbeschilderde eieren, ca. 40.000 eieren. De meest romantische Paasmarkt staat ieder jaar voor het barokke decor van het slot Schönbrunn, dat terecht het Weense Versailles wordt genoemd. Maar natuurlijk heeft deze stad van Strauss en Sissi heel wat meer te bieden. We bezoeken de bijzonderste monumenten, schitterende parken en maken een uitstap in het romantische Wienerwald. In de Maria-Hilferstrasse komt de fervente shopper zeker aan zijn trekken. De lekkerbekken onder ons kunnen genieten van de lekkere Sachertorte. Deze reis blijft voor altijd in uw geheugen gegrift !

Hotel

In dit prachtig 4* hotel logeren betekent dat we in de voetsporen treden van Keizer Franz Joseph, want dit was ooit zijn residentie. Dit hotel heeft een bijzondere ligging bij het paleis Schönbrunn. De ruime kamers hebben een elegante sfeer en zijn voorzien van volledige badkamer, airco, TV, Wifi, minibar en safe. ’s Morgens zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds worden gevarieerde 3-gangenmenu’s geserveerd in een historisch kader. Nagenieten van de dag kan in de Gloriette bar.
Parkhotel SCHÖNBRUNN ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • TOEGANGSKAARTEN CONCERT
Nieuw
Top Hotel
Terug naar boven