WENEN, voormalige hoofdstad van een wereldrijk, is een stad die bij velen tot de verbeelding spreekt en is sinds jaren de gedroomde bestemming van miljoenen toeristen. Wenen is een stad vol afwisseling. Men heeft er het Wenen van de Keizertijd, met de alomtegenwoordige Keizer Franz-Joseph, het barokke Wenen met Schönbrunn, het Wenen als winkelcentrum, o.a. de Maria-Hilferstrasse, het historische Wenen met zijn talrijke gebouwen. Het muzikale Wenen met de onvergetelijke walsen van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
31/08/2019 t.e.m. 06/09/2019
7
1.145,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
295,00
Budget inkomgelden ±
75,00

Omschrijving

WENEN, voormalige hoofdstad van een wereldrijk, is een stad die bij velen tot de verbeelding spreekt en is sinds jaren de gedroomde bestemming van miljoenen toeristen. Wenen is een stad vol afwisseling. Men heeft er het Wenen van de Keizertijd, met de alomtegenwoordige Keizer Franz-Joseph, het barokke Wenen met Schönbrunn, het Wenen als winkelcentrum, o.a. de Maria-Hilferstrasse, het historische Wenen met zijn talrijke gebouwen. Het muzikale Wenen met de onvergetelijke walsen van de familie Strauss, en de heerlijke operaklanken van Mozart. Daarenboven kunnen de lekkerbekken genieten van de lekkere Sachertorte. Kortom, wie Wenen ooit bezocht komt er zeker nog terug.

Hotel

In dit prachtig 4* hotel logeren betekent dat we in de voetsporen treden van Keizer Franz Joseph, want dit was ooit zijn residentie. Dit hotel heeft een bijzondere ligging bij het paleis Schönbrunn. De ruime kamers hebben een elegante sfeer en zijn voorzien van volledige badkamer, airco, TV, Wifi, minibar en safe. ’s Morgens zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds worden gevarieerde 3-gangenmenu’s geserveerd in een historisch kader. Nagenieten van de dag kan in de Gloriette bar.
Parkhotel SCHÖNBRUNN ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • TOEGANGSKAARTEN CONCERT
Nieuw
Terug naar boven