culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Barcelona-Tossa de Mar-Montserrat-Blanes-Girona De Costa Brava is een 200km lange kuststrook van de Middellandse Zee, het begint aan de Franse grens en loopt tot Blanes. Lloret de Mar heeft een 7km lang strand met intieme baaien en mooie inhammetjes. De goudkleurige zandstranden, de sfeervolle promenade met palmbomen, het oude centrum met zijn smalle straatjes, de vele restaurantjes en cafés met knusse terrasjes zorgen ervoor dat jong en oud hier aan zijn trekken komt. Na zonsondergang kan...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
05/04/2024 t.e.m. 14/04/2024
10
1.455,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
11/10/2024 t.e.m. 20/10/2024
10
1.445,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
375,00
Toeslag Kantzwembad
0,00

Omschrijving

Barcelona-Tossa de Mar-Montserrat-Blanes-Girona De Costa Brava is een 200km lange kuststrook van de Middellandse Zee, het begint aan de Franse grens en loopt tot Blanes. Lloret de Mar heeft een 7km lang strand met intieme baaien en mooie inhammetjes. De goudkleurige zandstranden, de sfeervolle promenade met palmbomen, het oude centrum met zijn smalle straatjes, de vele restaurantjes en cafés met knusse terrasjes zorgen ervoor dat jong en oud hier aan zijn trekken komt. Na zonsondergang kan men het bruisende nachtleven induiken. Lloret de Mar is ongetwijfeld één van de meest levendige en populaire badsteden aan deze Costa. Tijdens ons verblijf verkennen we echter ook de omgeving met bezoek aan Barcelona, Tossa de Mar, Montserrat, Blanes en Girona. Kortom een heerlijke bestemming!

Hotel

Dit gloednieuwe hotel heeft een gunstige ligging op slechts enkele minuten van het centrum. We verblijven in de ruime superieure kamers met zicht op het zwembad. Deze zijn uitgerust met regendouche, haardroger, toilet, Wifi, TV, airco en safe. Het hotel werd met hedendaagse zachte kleuren ingericht en zowel de gemeenschappelijke ruimtes, de kamers, de diverse bars, de 600m2 spa met welness, zwembaden, sauna’s spreken tot de verbeelding. Het infinity zwembad op de dakverdieping geeft je werkelijk een compleet gevoel van ontspanning en luxe. ’s Morgens een verzorgd ontbijtbuffet en ’s avonds zeer gevarieerde buffetten met een ruime keuze en showcooking.
Hotel L'AZURE ****S

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • WIJN EN WATER BIJ ALLE MAALTIJDEN IN VERBLIJFSHOTEL
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
  • SUPERIEURE KAMERS KANT ZWEMBAD
Nieuw
Top Hotel
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven