culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Vitoria-Gasteiz – Bilbao – Hondarribia – San Sebastián – Oñati - Gernika Tijdens deze reis ontdekken we een andere en minder gekende kant van Spanje, het Baskenland of “País Vasco”. Het gebied ligt bij het westelijke deel van de Pyreneeën en aan de Golf van Biskaje. Vier van de zeven Baskische provincies liggen in Spanje. Deze mooie regio is een populaire bestemming geworden en dit onder meer door de unieke cultuur, gecombineerd met prachtige landschappen met...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/07/2024 t.e.m. 11/07/2024
10
2.095,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
575,00
Budget inkomgelden ±
75,00

Omschrijving

Vitoria-Gasteiz – Bilbao – Hondarribia – San Sebastián – Oñati - Gernika Tijdens deze reis ontdekken we een andere en minder gekende kant van Spanje, het Baskenland of “País Vasco”. Het gebied ligt bij het westelijke deel van de Pyreneeën en aan de Golf van Biskaje. Vier van de zeven Baskische provincies liggen in Spanje. Deze mooie regio is een populaire bestemming geworden en dit onder meer door de unieke cultuur, gecombineerd met prachtige landschappen met groene heuvels en rustieke wijngaarden én de heerlijke Baskische gastronomie. Een typisch gerecht zijn de heerlijke pinchos/pintxos, dit zijn gezellige Spaanse hapjes op een broodje. Een Pincho is altijd gespiesd door een prikker (Pincho in het Spaans). In het Baskenland worden pinchos beschouwd als de hoeksteen van de locale cultuur en samenleving, omdat dit meestal besteld wordt bij de apéro en zo mensen samenbrengt. We verblijven in Vitoria-Gasteiz, de hoofdstad van Baskenland en de zetel van de Baskische regering. Het is een belangrijke industriestad, maar desondanks ook één van de groenste steden van Europa met de vele parken.

Hotel

Het hotel is ideaal gelegen in het hart van Vitoria, tegenover het Florida park, met uitzicht op de kathedraal en dichtbij de middeleeuwse binnenstad. De moderne kamers zijn ruim en elegant en zijn uitgerust met bad/douche, toilet, haardroger, parketvloer, minibar, safe, flatscreen-TV, telefoon en airconditioning. ’s Morgens uitgebreid warm/koud ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen menu.
Hotel NH Canciller Ayala Vitoria ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw
Terug naar boven