Denemarken, is niet alleen het land waar Hans Christian Andersen de inspiratie vond voor zijn wereldberoemde sprookjes maar een heerlijke vakantiebestemming waar U volop zult genieten. Het land staat bol van de bezienswaardigheden op historisch en cultureel gebied. Zo nemen we U tijdens de reis mee naar de tijd van de Vikingen. U ziet historische grafheuvels en goed bewaard gebleven Vikingschepen. Uit een latere tijd stammen de vele kastelen met de...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Denemarken

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/07/2018 t.e.m. 04/08/2018
8
1.655,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00

Omschrijving

Denemarken, is niet alleen het land waar Hans Christian Andersen de inspiratie vond voor zijn wereldberoemde sprookjes maar een heerlijke vakantiebestemming waar U volop zult genieten. Het land staat bol van de bezienswaardigheden op historisch en cultureel gebied. Zo nemen we U tijdens de reis mee naar de tijd van de Vikingen. U ziet historische grafheuvels en goed bewaard gebleven Vikingschepen. Uit een latere tijd stammen de vele kastelen met de prachtig aangelegde tuinen. De hoofdstad Kopenhagen is wellicht de meest aantrekkelijke van Scandinavië. Kopenhagen is geen overweldigende metropool zoals Parijs of Londen, maar weet door zijn uitstraling iedere bezoeker te bekoren. Het is een gezellige stad met vele mooie pleintjes en parken. Shoppers zullen zeker hun gading vinden in de vele mooie winkels. Uiteraard zien we ook het wereldberoemde standbeeld van de kleine zeemeermin !

Hotel

Voor deze rondreis logeren we in uitstekende 1ste klasse 4* hotels welke centraal gelegen zijn. De mooie kamers zijn allen uitgerust met bad of douche, toilet, telefoon en TV. ’s Morgens kunt U overal genieten van de uitgebreide Scandinavische ontbijten. ’s Middags en ’s avonds zijn er afwisselend 3-gangen maaltijden en heerlijke buffetten.
Rondreis Hotels ****

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw

Reviews

Prachtig

Door Anoniem op 06 augustus 2017

Had ik de reis niet gedaan dan deed ik hem zo morgen opnieuw,

Door Anoniem op 31 juli 2017
 • Het programma.
 • Het eten en de eetmogelijkheden, gezellige locaties
 • Goede Chauffeur & Reisleider

Geslaagd!

Door Anoniem op 31 juli 2017

Een leuke en ontspannende reis.

Door Anoniem op 31 juli 2017
 • Uitstekende chauffeur
 • Goede uitleg van de reisbegeleider

Denemarken is een adembenemend land, met een prachtig landschap en met plekjes waar de geschiedenis tot uiting komt.

Deze bestemming moeten jullie volgend jaar vast en zeker opnieuw programmeren. Denemarken heeft me meer geboden dan ik er van verwacht had !

Door L. Veys op 30 juli 2017
 • Nog eens vermelden dat we een rustige en bekwame chauffeur hadden. En een zeer bekwame en aangename gids. Hij overstelpt de mensen niet met massa's gegevens, maar zegt steeds op een duidelijke wijze het belangrijkste.
 • Ik had Denemarken nog nooit echt bezocht. Ik vind het een goede zaak dat jullie dit land nu ook aandoen. Het is niet te vergelijken met Noorwegen, maar het is meer dan de moeite waard om te bezoeken.
 • De bus was mooi en kraaknet. Alleen vond ik de beenruimte (ik ben 1 m87) nogal beperkt.
 • We hadden vier hotels. Van de eerste drie zijn we echt tevreden. Het laatste hotel waar we drie nachten waren, leverde 's avonds bijna steeds hetzelfde eten. Drie avonden na elkaar dezelfde aardappelen en dezelfde groentenmix.

Jullie hadden een mooi programma voor de zes dagen ter plaatse. Van de zes dagen zijn er vier zeer goed meegevallen. We zijn wel te laat aangekomen aan het kasteel kronborg. Er waren gidsen voorzien, maar die hebben geen uitleg meer kunnen geven. We hebben ons moeten haasten om de meeste vertrekken nog snel te zien. En Tivoli zou ik ook niet meer aandoen. Ik zag dat de ingangsprijs al 22 à 23 euro is. Dit is alleen maar om binnen te gaan. Als je dan nog een attractie wil doen, dat moet je voor alles afzonderlijk betalen. Voor de kleinste activiteiten is het 3,5 euro. Voor de wat meer aantrekkelijke zaken betaal je voor één keer 7 of 10,5 euro. Een duur grapje dus. Temeer dat we ook naar Legoland zijn geweest. Dit was een prachtige uitstap. Heel mooi met de honderden figuren uit legoblokken en daar zijn de attracties wel inbegrepen. Ook het buffet in dat pretpark was heel goed. De steden Ribe, Roskilde en Kopenhagen waren ook meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Een geslaagde ontdekking van een minder bekend land.

Door Anoniem op 30 juli 2017
 • Ervaren chauffeur en reisleider.
 • Interessante uitstappen.

Na een overnachting in Duitsland staken we de tweede dag de Deense grens over. Met een bezoek aan Ribe hadden we meteen een kennismaking met de oudste Scandinavische stad.Op dag drie werd Jelling aangedaan waar we grafheuvels en runenstenen aantroffen die ons wat terug katapulteerden in de tijd. In de namiddag werden we ook terug in de tijd gesmeten, maar dit had meer met nostalgische herinneringen aan onze kindertijd te maken nl. Legoland (een aanrader!). Dag vier stond in het teken van het (water) slot Egeskov waar er tijd te kort was om alles te kunnen bezien; dit had gerust wat langer mogen duren. De vijfde dag leerden we Hans Christian Andersen wat beter kennen in zijn geboortestad Odense. Aansluitend gingen we naar slot Kronborg waar we Shakespeare aanhoorden, maar wat voor mij persoonlijk de minste uitstap was. Kopenhagen stond centraal op dag zes en zeven met ook nog een bezoek aan Roskilde (Vikingschipmuseum!) - de voormalige hoofdstad - tussendoor. De Deense hoofdstad mag er best zijn met talrijke bezienswaardigheden qua musea, shopping, uitgaansgelegenheden,... 's Anderendaags was de tijd gekomen om terug te keren naar eigen land. Iedereen was moe maar voldaan van deze bijzondere reis.

Zeer mooie reis, goed programma, na een eerste keer wat aanpassingen doen denk ik. Misschien was de terugreis te lang voor sommige medereizigers.

Door Devos J & Eggermont R op 30 juli 2017

Een geslaagde reis

Door Anoniem op 30 juli 2017
 • Bezoek aan Tivoli moest niet echt.

De reis was voor ons heel mooi maar lastig

Door Ollivier-Coppin op 29 juli 2017
 • Van thuis tot terug thuis afgehaald. Moest Flamingo niet goed zijn zouden wij niet voor de 13° keer mee gaan.
 • Zeer goede en voorzichtige chauffeur, zeer goede gids.
 • Prachtige bezoeken en kastelen
 • Voor ons mocht het bezoek aan Tivoli wat korter geweest zijn.

Het was goed

Door Anoniem op 29 juli 2017
 • thuis afgehaald
 • laatste dag laat vertrokken

Wij hebben heel mooie dingen gezien.

Door Anoniem op 29 juli 2017
 • Eten was in orde, genoeg en variatie
 • De hotels hadden allemaal goede bedden , proper, badkamers bij de meeste verouderd.

Er kan wel het een en ander verbeterd worden meer bezienswaardigheden in het programma.

Het was zeker een goede reis - Een aanrader !

Door Anoniem op 29 juli 2017
 • Zeer correcte gids en chauffeur
 • Gids met degelijke bagage wat geschiedenis en cultuur betreft.
Terug naar boven