Denemarken, is niet alleen het land waar Hans Christian Andersen de inspiratie vond voor zijn wereldberoemde sprookjes maar een heerlijke vakantiebestemming waar U volop zult genieten. Het land staat bol van de bezienswaardigheden op historisch en cultureel gebied. Zo nemen we U tijdens de reis mee naar de tijd van de Vikingen. U ziet historische grafheuvels en goed bewaard gebleven Vikingschepen. Uit een latere tijd stammen de vele kastelen met de...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Denemarken

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
12/07/2017 t.e.m. 19/07/2017
8
1.595,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00

Omschrijving

Denemarken, is niet alleen het land waar Hans Christian Andersen de inspiratie vond voor zijn wereldberoemde sprookjes maar een heerlijke vakantiebestemming waar U volop zult genieten. Het land staat bol van de bezienswaardigheden op historisch en cultureel gebied. Zo nemen we U tijdens de reis mee naar de tijd van de Vikingen. U ziet historische grafheuvels en goed bewaard gebleven Vikingschepen. Uit een latere tijd stammen de vele kastelen met de prachtig aangelegde tuinen. De hoofdstad Kopenhagen is wellicht de meest aantrekkelijke van Scandinavië. Kopenhagen is geen overweldigende metropool zoals Parijs of Londen, maar weet door zijn uitstraling iedere bezoeker te bekoren. Het is een gezellige stad met vele mooie pleintjes en parken. Shoppers zullen zeker hun gading vinden in de vele mooie winkels. Uiteraard zien we ook het wereldberoemde standbeeld van de kleine zeemeermin !

Hotel

Voor deze rondreis logeren we in uitstekende 1ste klasse 4* hotels welke centraal gelegen zijn. De mooie kamers zijn allen uitgerust met bad of douche, toilet, telefoon en TV. ’s Morgens kunt U overal genieten van de uitgebreide Scandinavische ontbijten. ’s Middags en ’s avonds zijn er afwisselend 3-gangen maaltijden en heerlijke buffetten.

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven