Riviercruises worden momenteel aanzien als één van de gezelligste vormen van vakantie. Tijdens deze cruise bevaren we niet minder dan 3 rivieren. De Rijn is één van de meest tot de verbeelding sprekende rivieren van Europa en met een lengte van 1.233km één van de langste rivieren van Europa. De Neckar is een zijrivier van de Rijn en ontspringt in het Zwarte Woud om zich ter hoogte van Mannheim in de Rijn te...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
18/07/2019 t.e.m. 24/07/2019
7
1.375,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
455,00
Toeslag Bovendek
185,00
Budget inkomgelden ±
30,00

Omschrijving

Riviercruises worden momenteel aanzien als één van de gezelligste vormen van vakantie. Tijdens deze cruise bevaren we niet minder dan 3 rivieren. De Rijn is één van de meest tot de verbeelding sprekende rivieren van Europa en met een lengte van 1.233km één van de langste rivieren van Europa. De Neckar is een zijrivier van de Rijn en ontspringt in het Zwarte Woud om zich ter hoogte van Mannheim in de Rijn te voegen. Heidelberg is wellicht de bekendste plaats aan de Neckar. De Moezel ontspringt in de Vogezen en mondt na 544km bij Koblenz uit in de Rijn. Tijdens deze schilderachtige cruise komen we langs idyllische dorpjes, roemrijke kastelen en burchten, gelegen tussen wijngaarden en zacht glooiende en beboste heuvelruggen. Onderweg zult U veel sagen en legenden ontdekken, maar ook de ongeëvenaarde sfeer aan boord van ons cruiseschip maken van deze reis iets uniek ! Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.

Hotel

Het luxueus ingerichte schip, ms Lafayette, is uitgerust met restaurant, salon, groot zonnedek met ligstoelen en bar. Alle 44 buitenkajuiten zijn voorzien van douche en toilet, haardroger, safe, airco, radio, Wifi en flatscreen-TV. ‘s Morgens ontbijtbuffet , ’s middags en ’s avonds uiterst verzorgde maaltijden.
CroisiEurope ms "LAFAYETTE" 5 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • AAN BOORD TAFELDRANKEN
 • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
 • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( Uitgezonderd Champagne en Wijnkaart)
Unieke Cruise

Reviews

Aangenaam, rustig en mooi

Door Anoniem op 24 juli 2017
 • lekker eten aan boord van het schip
 • vriendelijk personeel
 • drank aan boord inbegrepen
 • Er mocht wat meer animatie zijn aan boord(misschien te veel verschillende leeftijden)

Een ontspannende reis met mooie landschappen - kastelen - wijngaarden. mooie dorpen om te bezoeken en te wandelen.

Zeer goed

Door Anoniem op 23 juli 2017

Een aanrader

Door J-P De Backer op 22 juli 2017

Voor herhaling vatbaar

Door Dumortier M. & Vancoillie H. op 22 juli 2017
 • afhaling thuis en thuisbezorging.
 • alles volledig verzorgd uitstekend.

Zalig ontspannend op het water !

Door Depoortere J-P - Verhelst L. op 22 juli 2017
 • Afhalen aan huis, stipt op tijd; vlotte service.
 • Zeer comfortabele en zo te zien nieuwe car.
 • De gids hield zeker rekening met alle mensen.
 • Heel weinig minpunten op te noemen.

Zondag 9 juli vroeg in de morgen thuis afgehaald door Flamingo. Aankomst in Straatsburg aan de boot in de vooravond, waar het personeel meteen klaarstond voor bagage. Aanwijzen van de cabines ging zeer vlot en snel. Na een prachtige rondvaart "Strassbourg by night" vaarde de boot af. Maandagmorgen in Mannheim, daarna naar Heidelberg en Ebersbach. Dinsdag naar Rüdesheim. Als het weer het toeliet konden we ook heerlijk genieten van het zonnedek. Woensdagvoormiddag de prachtige "romantische Rijnroute" met de vele kastelen, jammer genoeg in de regen. In de namiddag bezoek aan Cochem en vrije tijd. Donderdag vaart op de Moezel, stop in Bernkastel. 's Avonds leuke show van het personeel op de boot. Vrijdag op de Saar naar Saarbrücken, met als slot van de dag het heerlijke galadiner. Zaterdagmorgen weer op de bus na het ontbijt. Kort bezoek aan Saarbrücken, daarna ook bezoek en middagmaal in Trier. En dan weer huiswaarts.

Terug naar boven