culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_score
Neder-Beieren is gelegen in het Oosten van Beieren en is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Puur natuur, dat is het Beierse Woud, met het grootste aaneengesloten beschermde natuurgebied van Midden-Europa. Het landschap, de knusse dorpjes en de prachtige driestromenstad Passau zullen U zeker bekoren. Het hartige, gemoedelijke en gastvrije Beieren is doorspekt van barokke cultuur en een bergachtige omgeving. We bieden een gevarieerd aanbod van excursies aan, langs en...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
15/07/2024 t.e.m. 21/07/2024
7
1.295,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
145,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

Neder-Beieren is gelegen in het Oosten van Beieren en is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Puur natuur, dat is het Beierse Woud, met het grootste aaneengesloten beschermde natuurgebied van Midden-Europa. Het landschap, de knusse dorpjes en de prachtige driestromenstad Passau zullen U zeker bekoren. Het hartige, gemoedelijke en gastvrije Beieren is doorspekt van barokke cultuur en een bergachtige omgeving. We bieden een gevarieerd aanbod van excursies aan, langs en over de Duits-Oostenrijkse grens. We logeren in de erkende badplaats, Windorf an der Donau. Ideaal gelegen om de ganse regio te bezoeken. Ga mee op deze gezellige en afwisselende reis naar Zuid-Duitsland!

Hotel

Dit wellnesshotel heeft een unieke ligging langs het romantische binnenwater van de Donau. Een gezellig interieur, de familiale sfeer en een uitstekende keuken zorgen dat de klanten steeds terugkomen. Alle ruime kamers zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, satelliet-TV, telefoon en Wifi. Verder beschikt het over een binnen-en buitenzwembad, diverse sauna’s, groot zonneterras en restaurant. ’s Morgens een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds worden traditionele 3-gangen keuzemenu’s met saladebuffet geserveerd. Van harte welkom bij de familie Langer !
Hotel ZUM GOLDENEN ANKER ***s

Extra inbegrepen voor deze reis

 • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
 • ALLE UITSTAPPEN
 • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw

Reviews

Geslaagde reis

Door Anoniem op 23 juli 2023

Mooie reis met zowel een aanbod van natuur en cultuur.

Door De Bel Ronny op 23 juli 2023
 • Goede begeleiding zeer vriendelijk en behulpzaam. Koester maar zo een goed personeel.

Bij het opstappen in de bus voelde je al de sfeer van gezelligheid. Bij aankomst in hotel was al alles naar wens. De uitstappen waren goed voorbereid. We hebben ons goed vermaakt. Zeker deze reis verder op jullie programma zetten.

Reis om over na te kaarten.

Door Theo D'Hondt op 22 juli 2023
 • Reisleider
 • Hotel
 • Uitstappen
 • Geen

Afhalen aan huis gebeurde correct en op tijd. De autocar verplaatsing ging goed met de nodige stops. Mooi hotel, gelegen aan een vijver in verbinding met de Donau. Ongelooflijk rustig gelegen. Ideaal om tot rust te komen in onze jachtige wereld. De verschillende uitstappen vertrokken niet te vroeg in de morgen, gunstig voor laatslapers. Lekkere maaltijden, zowel ter plaatse als tijdens de uitstappen. Kennismaking met de cultuur van de streek. En last but not least, mooi weer!

De reis naar Passau was super.

Door Anoniem op 22 juli 2023

De verouderde kamer kon beter... De reis zelf was goed. Het eten 's middags en 's avonds heel goed. Over het algemeen tevreden.

Aangename reis die zeker in het programma mag blijven met verblijf in Zum Goldenen Anker

Door Anoniem op 22 juli 2023
 • Goed hotel, goed gelegen, lekker eten, vriendelijk personeel
 • Toffe gids.
 • Mooie uitstappen
Terug naar boven