Het Saarland is gelegen in het zuidwesten van Duitsland, en heeft een zeer bewogen geschiedenis achter de rug. Deze deelstaat maakt pas sinds 1957 deel uit van de Bondsrepubliek. Hier vinden we diverse traditionele kerstmarkten, maar wel allemaal met een eigen ‘twist’. Zo heeft de kerstmarkt van Saarbrücken de vliegende kerstman, kom je in St. Wendel de wijzen uit het oosten tegen en als je van een authentieke sfeer houdt, dan moet je...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
15/12/2018 t.e.m. 16/12/2018
2
255,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
45,00

Omschrijving

Het Saarland is gelegen in het zuidwesten van Duitsland, en heeft een zeer bewogen geschiedenis achter de rug. Deze deelstaat maakt pas sinds 1957 deel uit van de Bondsrepubliek. Hier vinden we diverse traditionele kerstmarkten, maar wel allemaal met een eigen ‘twist’. Zo heeft de kerstmarkt van Saarbrücken de vliegende kerstman, kom je in St. Wendel de wijzen uit het oosten tegen en als je van een authentieke sfeer houdt, dan moet je in Trier zijn.

Hotel

Dit recente 4* hotel is rustig gelegen aan een meer aan de rand van het dorpje Weiskirchen. Alle moderne kamers zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, telefoon, TV en radio. Verder beschikt het hotel over een mooie bar met terras maar ook een uniek Vitalis-center met een groot binnenzwembad en sauna behoren tot de faciliteiten. Diverse massages en behandelingen zijn er mogelijk. ’s Morgens een groot ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen diner.
FLAIR PARKHOTEL WEISKIRCHEN ****
Nieuw
Terug naar boven