Ierland is een land vol charme, mysterie, contrasten en met een onovertroffen natuurlijke schoonheid. In dit land van legenden en tradities, is het alsof de klok heeft stilgestaan. Tijdens onze rondreis wilen wij U volop laten genieten van de natuurpracht. U zult geboeid zijn door de wisselende vormen van dit groene eiland. We ontdekken er de met groen begroeide kuststroken, de kilometerslange zandstranden, de adembenemende loodrechte klippen, de woeste streken,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Ierland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
04/07/2018 t.e.m. 12/07/2018
9
1.545,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
295,00

Omschrijving

Ierland is een land vol charme, mysterie, contrasten en met een onovertroffen natuurlijke schoonheid. In dit land van legenden en tradities, is het alsof de klok heeft stilgestaan. Tijdens onze rondreis wilen wij U volop laten genieten van de natuurpracht. U zult geboeid zijn door de wisselende vormen van dit groene eiland. We ontdekken er de met groen begroeide kuststroken, de kilometerslange zandstranden, de adembenemende loodrechte klippen, de woeste streken, de vele kastelen en landhuizen en talrijke historische bezienswaardigheden. U zult zeker verbaasd zijn over de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Een gezellige pub is in Ierland nooit ver weg. Natuurlijk degusteren we een lekkere ‘pint of Guinness’. Dublin, Connemara en de Cliffs of Moher zijn slechts enkele hoogtepunten van deze rondreis. Doorheen deze reis trachten we een volledige kijk te geven over Ierland. Kortom een reis die we ons nog vele jaren nadien zullen herinneren.

Hotel

Tijdens deze rondreis verblijven we in uitstekende hotels. Uiteraard beschikken alle kamers over bad/douche en WC. Iedere morgen starten we de dag met een uitgebreid ontbijt. De overige maaltijden zijn 3-gangen menus die ons laten kennismaken met de regionale keuken en de voortreffelijke Ierse gastro-nomie. Handbagage voor de overtocht Cherbourg-Rosslare is vereist, zo blijven de koffers in de autocar.
Rondreis Hotels *** & ***S

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • FOLKAVOND
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Topreis
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven