culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_scoretrip_score: trip_score: trip_score:
Oslo – Lillehammer – Geirangerfjord – Loen – Bergen – Geilo – Andalsnes Steeds meer toeristen verkiezen Noorwegen als vakantieland omwille van de onvergelijkbare en ongerepte natuur. De indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie fjorden brengen rust en ontspanning. De natuur heeft hier werkelijk een unieke wereld gecreëerd. Noorwegen biedt echter naast deze uitzonderlijke natuurpracht ook een vleugje cultuur. We bezoeken de hoofdstad Oslo, enig mooi gelegen en omringd door de Oslofjord, maar...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Noorwegen

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
12/08/2024 t.e.m. 21/08/2024
10
2.895,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
795,00
Budget inkomgelden ±
0,00

Omschrijving

Oslo – Lillehammer – Geirangerfjord – Loen – Bergen – Geilo – Andalsnes Steeds meer toeristen verkiezen Noorwegen als vakantieland omwille van de onvergelijkbare en ongerepte natuur. De indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie fjorden brengen rust en ontspanning. De natuur heeft hier werkelijk een unieke wereld gecreëerd. Noorwegen biedt echter naast deze uitzonderlijke natuurpracht ook een vleugje cultuur. We bezoeken de hoofdstad Oslo, enig mooi gelegen en omringd door de Oslofjord, maar ook Bergen, één van de mooiste steden van Europa. Dit wordt een reis vol afwisseling en hoogtepunten met bezoeken aan diverse kleurrijke dorpjes, cruisen door de imposante fjorden en aan boord van onze autocar genieten van de magnifieke natuur en landschappen. Deze topreis is helemaal niet vermoeiend en de temperatuur in de maand augustus valt zeker mee. Maak op een comfortabele en onbezorgde manier kennis met Noorwegen. Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

Hotel

Voor deze reis werd een beroep gedaan op 1ste klasse hotels, uiteraard voorzien van alle comfort. ’s Morgens overal uitgebreide Scandinavische ontbijten, ’s middags een 2-gangen lunch en ’s avonds afwisselend 3-gangen diner of buffet. Tijdens de comfortabele overtocht Kiel/Oslo verblijven we in buitenkajuiten, voorzien van douche en toilet.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

 • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
 • ALLE UITSTAPPEN
 • KABELBAAN FLOIEN IN BERGEN
 • ALLE VERMELDE INKOMGELDEN
 • ALLE VEERBOTEN EN BOOTTOCHTEN
Topreis
Top Bestemming

Reviews

Heel mooie reis en veel gezien ,met de nodige uitleg en soms de begeleide foto's .

Door Anoniem op 17 september 2023
 • Heel mooie streek

Zeer mooie te genieten rondreis met prachtige natuur, rustgevende hotels, uitstekende bussen en chauffeur

Door Anoniem op 09 september 2023

Super tevreden !

Door Anoniem op 07 september 2023

De rondreis Noorwegen is onvergetelijk mooi van natuur en cultuur, doen!

Door Anoniem op 05 september 2023
 • Reisprogramma is prima geregeld door Flamingo.
 • Vervoer van en naar de opstapplaats.
 • Ervaren chauffeur en reisgids, aangename mensen.

Ik was Voor de 1e maal in Noorwegen. Met de hoge bergen, de vele meren, fjorden en watervallen was het een zeer mooie reis in combinatie van cultuur en natuur. Combinatie van reisbus, cruiseschip en overzetboten gaf een eigen sfeer aan deze reis, steeds iets nieuws te ontdekken. Het waren allen gezellige en toffe medereizigers. Onze chauffeur, heel goede buschauffeur, vriendelijk en kalm. Hij gaf het gevoel van je zit veilig, geniet van je reis en zo was het effectief. Onze reisbegeleider gidste uitstekend, veel uitleg en goed gedocumenteerd met foto’s en uitleg die we mochten inkijken en die werden doorgegeven op de bus. Overal zeer vlotte afhandeling en begeleiding van hem ivm ingang en kamerverdeling enz… hij was bezorgd en zorgde heel goed voor zijn groep. Mooi cruiseschip en Hotels, super lekker van eten. Geluk gehad met het open mooie weer zonder veel mist en regen wat meestal wel veel voorkomt daar. Het was een Prachtige reis!

Mooi georganiseerd program met vele mooie bezienswaardigheden. Proficiat Flamingo.

Door Henri Eggermont op 04 september 2023
 • Zeer vriendelijke Chauffeur en behulpzaam voor de reizigers. Tof mens.
 • Was correct en gaf goede informatie van dag op dag. Tevreden.
 • Zeer comfortable bussen. Tijdens de rondreis altijd netjes bij het instappen.

Deze Rondreis door Noorwegen staat vermeld als Topreis. Deze vermelding is het zeker waard. Met deze goede groep , chauffeur en gids was het voor ons een aangename reis geweest. De geplande bezienswaardigheden waren top zeker voor reizigers die van natuur houden. Noorwegen bezoeken is voor ons altijd top ook moet het in het noorden rekening gehouden worden met het weder maar we mogen niet klagen. Samen gevat zijn we uiterst tevreden van deze reis. Dank Flamingo.

De moeite waard

Door Anoniem op 02 september 2023

Zeer mooie reis met een ervaren reisleider en chauffeur

Door Anoniem op 02 september 2023
 • Alles verliep goed gepland
 • De hotels waren prima alleen in Bergen was het minder .
 • Er is iets niet in verhouding met het comfort van de zetels, de hoofdsteun is te dik en leunt te veel voorover zodat je te veel met de nek naar voor zit en de stand van de zetel is te veel naar achter gericht waardoor je in een soort lighouding zit jammer

Een reis met een hoog ‘’nagenieten’’gehalte ! Bijzondere natuur ,nog anders dan Zwitserland en Oostenrijk

Door Myriam en Ronny Depaep op 02 september 2023
 • Kan niets aan verbeterd worden aan deze reis ! Gewoon top .

De reis was een droom die 10 dagen geduurd heeft !

Mooie reis

Door Anoniem op 02 september 2023
 • Zeer goede vriendelijke en rustige chauffeur
 • Zeer mooie en goed gelegen hotels (Molde, Loen, Neumunster)

.....

Door Anoniem op 02 september 2023

Azerty

Door Geert Van Steenbrugge op 02 september 2023
Terug naar boven