culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_scoretrip_score: trip_score: trip_score:
Oslo – Lillehammer – Geirangerfjord – Loen – Bergen – Geilo – Andalsnes Steeds meer toeristen verkiezen Noorwegen als vakantieland omwille van de onvergelijkbare en ongerepte natuur. De indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie fjorden brengen rust en ontspanning. De natuur heeft hier werkelijk een unieke wereld gecreëerd. Noorwegen biedt echter naast deze uitzonderlijke natuurpracht ook een vleugje cultuur. We bezoeken de hoofdstad Oslo, enig mooi gelegen en omringd door de Oslofjord, maar ook Bergen,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Noorwegen

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
16/08/2023 t.e.m. 25/08/2023
10
2.595,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
745,00
Budget inkomgelden ±
0,00

Omschrijving

Oslo – Lillehammer – Geirangerfjord – Loen – Bergen – Geilo – Andalsnes Steeds meer toeristen verkiezen Noorwegen als vakantieland omwille van de onvergelijkbare en ongerepte natuur. De indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie fjorden brengen rust en ontspanning. De natuur heeft hier werkelijk een unieke wereld gecreëerd. Noorwegen biedt echter naast deze uitzonderlijke natuurpracht ook een vleugje cultuur. We bezoeken de hoofdstad Oslo, enig mooi gelegen en omringd door de Oslofjord, maar ook Bergen, ¨¦¨¦n van de mooiste steden van Europa. Dit wordt een reis vol afwisseling en hoogtepunten met bezoeken aan diverse kleurrijke dorpjes, cruisen door de imposante fjorden en aan boord van onze autocar genieten van de magnifieke natuur en landschappen. Deze topreis is helemaal niet vermoeiend en de temperatuur in de maand augustus valt zeker mee. Maak op een comfortabele en onbezorgde manier kennis met Noorwegen. Dit wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

Hotel

Voor deze reis werd een beroep gedaan op 1ste klasse hotels, uiteraard voorzien van alle comfort. ’s Morgens overal uitgebreide Scandinavische ontbijten, ’s middags een 2-gangen lunch en ’s avonds afwisselend 3-gangen diner of buffet. Tijdens de comfortabele overtocht Kiel/Oslo verblijven we in buitenkajuiten, voorzien van douche en toilet.

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
  • KABELBAAN FLOIEN IN BERGEN
  • ALLE VERMELDE INKOMGELDEN
  • ALLE VEERBOTEN EN BOOTTOCHTEN
Topreis
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven