Portugal oefent nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op ons. Er is de lokroep van het onbekende, het rijke historische verleden, de mooie natuur en het aangename klimaat. De bevolking is er echt fier op hun verleden, tradities en cultuur. De vallei van de Douro bezit een grote rijkdom aan natuurlijke en culturele schoonheid. De Douro baant zich een weg langs ruwe landschappen en bergen en loopt over een traject van 897km. De...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Portugal

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
12/07/2017 t.e.m. 23/07/2017
12
2.195,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Tussendek
165,00
Toeslag Single
695,00
Toeslag Bovendek
195,00

Omschrijving

Portugal oefent nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op ons. Er is de lokroep van het onbekende, het rijke historische verleden, de mooie natuur en het aangename klimaat. De bevolking is er echt fier op hun verleden, tradities en cultuur. De vallei van de Douro bezit een grote rijkdom aan natuurlijke en culturele schoonheid. De Douro baant zich een weg langs ruwe landschappen en bergen en loopt over een traject van 897km. De rivier ontspringt in het Spaanse hoogland om uit de monden in de Atlantische Oceaan, vlakbij de bruisende havenstad Porto. De vallei van de Douro, de wieg van de beroemde portowijn, is één van de oudste wijnstreken ter wereld. De regio staat bekend voor zijn vele Quintas. Vroeger vaarde men met de typische “rabelo’s” beladen met vaten port naar Porto. Natuurlijk zullen we de port en port-wijnen kunnen proeven. Tijdens deze cruise maken we kennis met een uniek stukje natuur en genieten tevens van een vleugje cultuur. Een uitstekende combinatie en een echte aanrader !

Hotel

We varen met de ms “Gil Eanes”. Dit nieuwe schip werd gebouwd in 2015. Alle 66 buitenkajuiten zijn voorzien van douche, toilet, haardroger, kast, kluis, flatscreen-TV. Het schip is uitgerust met centrale verwarming en airconditioning, lift, restaurant, salon en bar met dansvloer, winkeltje, bibliotheek en ruim zonneterras met ligstoelen. Het ontbijt is onder buffetvorm en de overige uiterst verzorgde maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope ms GIL EANES ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( Uitgezonderd Champagne en Wijnkaart)
Topreis
Unieke Cruise
Terug naar boven