Genua – Barcelona – Palma de Mallorca – Napels – Catania – Rome Voor 2020 hebben we opnieuw een cruise voorzien op het westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Pacifica”, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Genua wordt onze eerste halte Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. We cruisen verder...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
26/03/2020 t.e.m. 04/04/2020
10
2.195,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
495,00

Omschrijving

Genua – Barcelona – Palma de Mallorca – Napels – Catania – Rome Voor 2020 hebben we opnieuw een cruise voorzien op het westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Pacifica”, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Genua wordt onze eerste halte Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. We cruisen verder richting Palma de Mallorca. Door het milde klimaat is dit een topbestemming in de lenteperiode. Na een volledige dag op zee komen we toe in Napels. Verder naar Catania, gelegen op Sicilië. Nu gaat onze tocht verder naar Rome. De vele kunstschatten en de St.-Pietersbasiliek laten telkens een diepe indruk na. Zoals gewoonlijk hebben we kajuiten uitgekozen met balkon, zodat U naar het blauw van de Middellandse Zee kunt kijken en intens genieten van elk moment aan boord. Kom scheep met ons in voor deze mooie lentecruise !

Hotel

Dit schip heeft een ideale mix van design, veiligheid, comfort en elegantie. Het geheim van zijn schoonheid schuilt in de verscheidenheid aan stijlen. U vindt er 13 verdiepingen met 5 mooie restaurants, 13 verzorgde bars, discotheken, het spectaculaire buitendek met zijn glazen dak en reuzenscherm, het theater bestaande uit 3 verdiepingen en met een hoogwaardig akoestisch geluid, casino, fitnesszone en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten !
Costa Cruises ms "COSTA PACIFICA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL INCLUSIVE
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES (*)
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
  • (*) ALL-INCLUSIVE FORMULE (ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
Topreis
Unieke Cruise
All Inclusive
Nieuw programma
Terug naar boven