culinary_scoreculinary_score: culinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Genua – Marseille – Barcelona – Cagliari – Napels – Rome Deze cruise op de Middellandse zee heeft diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Smeralda”, en kunnen tijdens de vrije momenten ten volle genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken of op ons eigen terras. Na het vertrek uit Genua wordt onze eerste halte Marseille. We cruisen verder richting Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. Na een volledige dag op...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
18/04/2024 t.e.m. 27/04/2024
10
2.495,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
395,00

Omschrijving

Genua – Marseille – Barcelona – Cagliari – Napels – Rome Deze cruise op de Middellandse zee heeft diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Smeralda”, en kunnen tijdens de vrije momenten ten volle genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken of op ons eigen terras. Na het vertrek uit Genua wordt onze eerste halte Marseille. We cruisen verder richting Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. Na een volledige dag op zee komen we aan op het eiland Sardinië en meer bepaald de prachtige stad Cagliari, met zijn Unesco werelderfgoed historisch centrum. Verder naar Napels, met een bezoek aan het mooie Sorrento. De laatste aanlegplaats wordt Civitavecchia, van waaruit we een uitstap naar Rome maken. De vele kunstschatten en de St.-Pietersbasiliek laten zeker een diepe indruk na. Zoals gewoonlijk hebben we kajuiten uitgekozen met balkon, zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord. Scheep met ons in voor deze mooie lentecruise!

Hotel

Dit schip heeft enorm veel aandacht voor het milieu en is werkelijk een voorbeeld van verantwoorde innovatie en duurzamer reizen! Over de vele dekken zijn 13 zwembaden en jacuzzi’s verspreid, maar ook 11 restaurants en snackbars en 19 bars. Voor de ontspanning worden er iedere avond in het theater shows vertoond, er is een waterpark op het hoogste dek van het schip, er is een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer… De voorziene buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten !
Costa Cruises ms "COSTA SMERALDA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL INCLUSIVE
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES (*)
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
  • (*) ALL-INCLUSIVE FORMULE (ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
  • EXTRA COVID-VERZEKERING
Topreis
Unieke Cruise
All Inclusive
Nieuw programma

Reviews

Geweldig

Door Van Laecke freddy op 08 april 2023
Terug naar boven