culinary_scoreculinary_score: culinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Savona – Marseille – Barcelona – Palma de Mallorca – Palermo – Civitavecchia /// Voor 2023 hebben we opnieuw een cruise voorzien op de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de ¡°Costa Smeralda¡±, en kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op ¨¦¨¦n van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. We cruisen verder richting Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. We bereiken...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
17/03/2023 t.e.m. 26/03/2023
10
2.395,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
395,00

Omschrijving

Savona – Marseille – Barcelona – Palma de Mallorca – Palermo – Civitavecchia /// Voor 2023 hebben we opnieuw een cruise voorzien op de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de ¡°Costa Smeralda¡±, en kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op ¨¦¨¦n van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. We cruisen verder richting Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. We bereiken Palma de Mallorca, door het milde klimaat is dit een topbestemming in de lenteperiode. Na een volledige dag op zee komen we aan op het eiland Sicilië, in Palermo. De laatste aanlegplaats wordt Civitavecchia, van waaruit we een uitstap naar Rome maken. De vele kunstschatten en de St.-Pietersbasiliek laten telkens een diepe indruk na. Zoals gewoonlijk hebben we kajuiten uitgekozen met balkon, zodat U naar het blauw van de Middellandse zee kunt kijken en intens genieten van elk moment aan boord. Kom scheep met ons mee voor deze mooie lentecruise !

Hotel

Dit schip heeft enorm veel aandacht voor het milieu en is werkelijk een voorbeeld van verantwoorde innovatie en duurzamer reizen! Over de vele dekken zijn 13 zwembaden en jacuzzi’s verspreid, maar ook 11 restaurants en snackbars en 19 bars. Voor de ontspanning worden er iedere avond in het theater shows vertoond, er is een waterpark op het hoogste dek van het schip, er is een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer… De voorziene buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten !
Costa Cruises ms "COSTA SMERALDA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL INCLUSIVE
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES (*)
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
  • (*) ALL-INCLUSIVE FORMULE (ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
  • EXTRA COVID-VERZEKERING
Topreis
Unieke Cruise
All Inclusive
Nieuw programma
Terug naar boven