Zweden is het grootste land van het Scandinavische schiereiland en is 15 keer zo groot als België. Met een be-volkingsdichtheid van 21,6/km2 is het op vier na dunst bevolkte land van Europa maar het is één van de rijkste en meest ontwikkelde landen ter wereld. Op cultureel gebied is Zweden vooral bekend om de kinderboeken zoals Pippi Langkous en popgroepen als Abba, Ace of Base en Roxette. Zweden is met Ikea, H&M, Volvo, Saab...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Zweden

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
17/07/2021 t.e.m. 25/07/2021
9
1.895,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
485,00

Omschrijving

Zweden is het grootste land van het Scandinavische schiereiland en is 15 keer zo groot als België. Met een be-volkingsdichtheid van 21,6/km2 is het op vier na dunst bevolkte land van Europa maar het is één van de rijkste en meest ontwikkelde landen ter wereld. Op cultureel gebied is Zweden vooral bekend om de kinderboeken zoals Pippi Langkous en popgroepen als Abba, Ace of Base en Roxette. Zweden is met Ikea, H&M, Volvo, Saab en Ericsson goed vertegenwoordigd in de top100 lijst met bekende merken. Zweden is ook het land van de Nobelprijs, ingesteld door Alfred Nobel, de uitvinder van het dynamiet. Het Noorden is grotendeels bedekt met uitgestrekte naaldbossen, het Zuiden en Oosten is vlak tot glooiend. Het hoogste punt van Zweden is de Kebnekaise met 2114m. Het land is bezaaid met meren, ca. 96.000, waarvan het Vätter- en Vänermeer de twee grootste zijn. Tijdens onze rondreis bezoeken we het kosmopolitische Malmö, de hoofdstad Stockholm (het Venetië van het Noorden), het Oostzee eiland Gotland met de grootste stad Visby, …. Reis met ons mee en we zullen samen dit unieke land ontdekken.

Hotel

Voor deze rondreis werd een beroep gedaan op 1ste klasse 4* hotels welke centraal gelegen zijn. De mooie kamers zijn allen uitgerust met bad of douche, toilet, telefoon en TV. ’s Morgens kunt U overal genieten van de uitgebreide Scandinavische ontbijten. ’s Middags en ’s avonds zijn er afwisselend 3-gangen maaltijden en heerlijke buffetten. Voor de overtocht Travemünde/Trelleborg logeren we in buitenkajuiten, voorzien van douche en toilet. Uw bagage blijft in de autocar tijdens de overtocht, voorzien U van de nodige handbagage.
Rondreis Hotels ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven