Normandië is de streek waar Vlamingen graag komen. Het is niet zo ver, heeft een grote verscheidenheid aan unieke bezienswaardigheden en is een echt paradijs voor fijnproevers. Maar Normandië is internationaal bekend geworden doordat D-Day hier plaatsvond op 06 juni 1944, dit jaar precies 75 jaar geleden. D-Day was de dag dat de geallieerde troepen met maar liefst 175.000 manschappen landden op de stranden van Normandië. De bekendste landingsstranden zijn Gold Beach,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
01/05/2019 t.e.m. 06/05/2019
6
895,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
195,00
Budget inkomgelden ±
65,00

Omschrijving

Normandië is de streek waar Vlamingen graag komen. Het is niet zo ver, heeft een grote verscheidenheid aan unieke bezienswaardigheden en is een echt paradijs voor fijnproevers. Maar Normandië is internationaal bekend geworden doordat D-Day hier plaatsvond op 06 juni 1944, dit jaar precies 75 jaar geleden. D-Day was de dag dat de geallieerde troepen met maar liefst 175.000 manschappen landden op de stranden van Normandië. De bekendste landingsstranden zijn Gold Beach, Omaha Beach, Sword Beach en Utah Beach. Tijdens deze 6 dagen komen we niet alleen meer te weten over het oorlogsverleden, maar speelt het culinaire ook een grote rol. Normandië is de streek van de beroemde camembert, de appels, de calvados en de cider, en inspireert tot rust en onthaasten. Klinkt aanlokkelijk toch !!

Hotel

Dit uitstekende hotel werd recentelijk volledig vernieuwd en is centraal gelegen in het centrum van Villedieu-les-Poêles. We logeren in de superieure kamers ingericht met eigentijdse tinten en voorzien van een LCD TV, Wifi, safe, bad/douche, toilet, haardroger en telefoon. Het hotel beschikt over een bar, lift en diverse restaurants. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds zal de patron ons culinair verwennen met gevarieerde 4-gangen menu’s.
Hôtel LE FRUITIER ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven