Griekenland is de bakermat van onze westerse beschaving en speelde een vooraanstaande rol in de klas-sieke oudheid. Athene mag zich één van de oudste steden ter wereld noemen. We hebben de reis zo ge-pland om U gedurende deze reis kennis te laten maken met diverse aspecten van cultuur en het afwisselende landschap. Het Griekse klimaat is zeer aangenaam, de mensen zijn er vriendelijk en de typisch mediterrane keuken is voortreffelijk en gevarieerd. De Griekse...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Griekenland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
07/05/2018 t.e.m. 18/05/2018
12
1.985,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
24/09/2018 t.e.m. 05/10/2018
12
1.975,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
425,00

Omschrijving

Griekenland is de bakermat van onze westerse beschaving en speelde een vooraanstaande rol in de klas-sieke oudheid. Athene mag zich één van de oudste steden ter wereld noemen. We hebben de reis zo ge-pland om U gedurende deze reis kennis te laten maken met diverse aspecten van cultuur en het afwisselende landschap. Het Griekse klimaat is zeer aangenaam, de mensen zijn er vriendelijk en de typisch mediterrane keuken is voortreffelijk en gevarieerd. De Griekse drank, Ouzo, moet U zeker proeven ! Tijdens de overtocht van Ancona naar Patras kunt U genieten van een mini-cruise. We hebben gekozen voor de rederij “Minoan Lines”. De luxueuze schepen zijn uitgerust met buitenzwembad, restaurants, tax-free shops, discotheek…. We overnachten in buitenkajuiten voorzien van airconditioning, douche en toilet. Deze reis wordt een echte topper !!

Hotel

Dit uitstekende gerenoveerde familiehotel is ideaal gelegen vlak aan het strand. De 33 kamers be-schikken uiteraard over bad/douche en toilet, balkon, frigo, airconditioning, satelliet-TV, kluis, Wifi en telefoon. Een ruim zonneterras op het strand, restaurant, bar, lift en receptie behoren tot de faciliteiten. ’s Morgens lekker ontbijtbuffet en de overige maaltijden bestaan telkens uit 3-gangen.
Hotel DOLPHIN ***
Topreis
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven