Mallorca is het grootste en meest geliefde eiland van de Balearen, en wordt terecht “de Parel van de Middellandse Zee” genoemd. De meest veeleisende reiziger vindt hier wel iets naar zijn zin, want hier heb je echt alles! In Mallorca ontdekt U zowel ongerepte natuur in de fraai gevormde groene heuvels, maar dit wordt afgewisseld met boomgaarden en akkerweiden. In de verschillende badplaatsen heerst er een gezellige drukte en er zijn veel uitgaansmogelijkheden....
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
17/05/2019 t.e.m. 27/05/2019
11
1.425,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
345,00

Omschrijving

Mallorca is het grootste en meest geliefde eiland van de Balearen, en wordt terecht “de Parel van de Middellandse Zee” genoemd. De meest veeleisende reiziger vindt hier wel iets naar zijn zin, want hier heb je echt alles! In Mallorca ontdekt U zowel ongerepte natuur in de fraai gevormde groene heuvels, maar dit wordt afgewisseld met boomgaarden en akkerweiden. In de verschillende badplaatsen heerst er een gezellige drukte en er zijn veel uitgaansmogelijkheden. Dit alles wordt overgoten met de nodige zonne-stralen en de hemelsblauwe zee en vormt een ideaal decor voor Uw vakantie. Maar ook de cultuurlief-hebbers komen aan hun trekken want de hoofdstad Palma beschikt over een rijke geschiedenis, met talrijke musea en interessante bezienswaardigheden. Kortom, Mallorca heeft werkelijk alles te bieden!

Hotel

Het hotel ligt in een rustige en groene omgeving dichtbij het pittoreske stadje Porto Cristo. Alle kamers zijn uitgerust met bad/douche, toilet, haardroger, safe, balkon en TV. Het hotel beschikt over een mooie receptie, liften, bar, restaurant en prachtig binnen- en buitenzwembad met ligstoelen. Wifi in de openbare ruimtes. Veel sportmogelijkheden zoals tennis, minigolf, squash,… maar er is ook een spa met sauna, jacuzzi en hamman aanwezig. Mits betaling zijn ook diverse behandelingen mogelijk. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ook het avondmaal is telkens onder buffetvorm. Het hotel biedt zowel overdag als ’s avonds een gevarieerd animatieprogramma. Er is een gratis shuttle-service naar het centrum.
CASTELL DELS HAMS ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven