Het Italiaanse Nationaal Park Stilfserjoch maakt deel uit van één van de grootste beschermde natuurgebieden van de Alpen. Het park werd genoemd naar de Passo dello Stelvio/Stilfserjoch, dit is de hoogst begaanbare bergpas in de Alpen. Deze pas betekent voor Italië wat de Col du Galibier of de Mont Ventoux betekent voor Frankrijk. Deze prachtige regio is voor velen nog een onbekende streek maar wel uitermate geschikt om mooie uitstappen en...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
17/06/2017 t.e.m. 26/06/2017
10
1.385,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
14/07/2017 t.e.m. 23/07/2017
10
1.425,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
26/08/2017 t.e.m. 04/09/2017
10
1.415,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00

Omschrijving

Het Italiaanse Nationaal Park Stilfserjoch maakt deel uit van één van de grootste beschermde natuurgebieden van de Alpen. Het park werd genoemd naar de Passo dello Stelvio/Stilfserjoch, dit is de hoogst begaanbare bergpas in de Alpen. Deze pas betekent voor Italië wat de Col du Galibier of de Mont Ventoux betekent voor Frankrijk. Deze prachtige regio is voor velen nog een onbekende streek maar wel uitermate geschikt om mooie uitstappen en wandelingen te maken. Deze reis zit boordevol variatie en verrassingen. Natuurlijk bezoeken we het taksvrije Livigno, Bormio met zijn warmwaterbronnen, maken we een boottocht op het Como-meer, sporen we met de “Bernina Express” en beklimmen we de Stilfserjoch. Wie van de ongerepte natuur en een zonzekere bergvakantie houdt moet hier zeker op ontdekking komen !!

Hotel

Dit zeer aangename hotel telt 42 kamers die allen voorzien zijn van bad/douche en toilet, satelliet-TV en telefoon. Verder beschikt het hotel over een bar, pizzeria, restaurant, sauna, solarium, dampbad en whirlpool. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds verzorgd 3-gangenmenu met saladebuffet. De hartelijke familie Lazzeri zal ervoor zorgen dat we een aangename week doorbrengen !
Hotel MIRAVALLE ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • BOOTTOCHT OP HET COMOMEER
  • TREINRIT MET BERNINA EXPRESS
Topreis
Terug naar boven