culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_score
Welkom in Zuid-tirol¡­ dat heerlijke stukje Oostenrijk in Italië. De imposante bergwereld in het hartje van de Oostelijke Alpen wordt beheerst door het prachtige natuurgebied van de Dolomieten. Door zijn bijzondere ligging heeft het een zeer aangenaam en zacht klimaat. Grillige typische rotsformaties, afgewisseld met glooiende valleien, bergweiden en mooie bergmeren met daartussen verspreid vele schattige stadjes en dorpjes. E¨¦n van deze dorpjes is onze lieflijke verblijfplaats Velturno. Hier kunnen...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
21/07/2023 t.e.m. 30/07/2023
10
1.575,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
255,00
Budget inkomgelden ±
35,00

Omschrijving

Welkom in Zuid-tirol¡­ dat heerlijke stukje Oostenrijk in Italië. De imposante bergwereld in het hartje van de Oostelijke Alpen wordt beheerst door het prachtige natuurgebied van de Dolomieten. Door zijn bijzondere ligging heeft het een zeer aangenaam en zacht klimaat. Grillige typische rotsformaties, afgewisseld met glooiende valleien, bergweiden en mooie bergmeren met daartussen verspreid vele schattige stadjes en dorpjes. E¨¦n van deze dorpjes is onze lieflijke verblijfplaats Velturno. Hier kunnen we ten volle genieten van de gezonde berglucht en prachtige wandelingen maken. Vanuit onze verblijfplaats kunnen we uiteraard diverse uitstappen maken : Bolzano, Meran, Brunico, Kalterer See, de Weinstrasse en tevens een unieke Dolomietentocht.

Hotel

Dit uitstekende 3* hotel wordt reeds jarenlang door de familie Brunner uitgebaat. Alle kamers hebben zicht op de bergen en zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, flatscreen-TV, telefoon, Wifi en safe. Het hotel beschikt over een mooi terras, gezellige bar en restaurant, bowling met 4 kegelbanen en gratis gebruik van wellnesscentrum met sauna, stoombad en Kneipp-hydrotherapie. ‘s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds 3 gangen keuzemenu met saladebuffet. 1x video-avond over de regio en 1x in de week bowlingavond. Kortom, hotel Oberwirt staat borg voor een perfecte vakantie !
Hotel OBERWIRT ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma

Reviews

mmmmmmmmmmmmm

Door Anoniem op 17 juni 2017
  • Eten in hotel was super evenals de bediening
  • Ik heb nu een beeld van de gehele streek en sommige beelden zullen bijblijven, de bergtocht, naar het kloosterkerkje in Klausen, de Dolomieten en Ötzi in Bozen
  • Met tussenovernachting i.p.v. nachtrit.
Door Anoniem op 28 september 2016

Er zijn toch nog mensen die 's morgens hun tas vullen aan het buffet voor gans de dag dat gebuurt op de eerste morgend ze denken dat ze niet genoeg zullen krijgen overdag.

Door Van muylder E. op 21 september 2016

Goed weer, mooie berglandschappen en wandelingen op maat van ieders kunnen! Zeer goede chaufeur! Zeer goede hotels en restaurants, een gids die misschien een klein beetje mag bijsturen.

Door Dumarey M. op 18 september 2016

Het was een zeer goede reis en ik zou het iedereen aanraden -een goede chauffeur en een goede reisleider

Door Van Nuffel E. op 18 september 2016

Het is een hele kunst om de verschillende gedachten op één bus te krijgen en er een toffe reis van te maken. Dit lukte dan toch vrij goed zodat iedereen op zijn manier van de reis heeft genoten. Gelukkig hebben we praktisch geen last gehad van de files op de autobaan, wel aan de toiletten onderweg. De uitstappen waren al eens met een zonnetje en eens met een beetje nat, maar al bij al zijn we veilig thuis!

Terug naar boven