Welkom in Zuid-Tirol…. dat heerlijk stukje ex-Oostenrijk in Italië. Gelegen in de imposante bergwereld van die schitterende Dolomieten in het hartje van de Zuidelijke kalkalpen. Door zijn bijzondere ligging heeft het een zeer aangenaam en zacht klimaat. Grillige typische rotsformaties, afgewisseld met glooiende valleien, bergweiden en mooie bergmeren met daartussen verspreid vele schattige stadjes en dorpjes. Eén van deze dorpjes is onze lieflijke verblijfplaats Feldthurns. Hier kunnen we niet alleen ten...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
27/07/2019 t.e.m. 05/08/2019
10
1.255,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
195,00
Budget inkomgelden ±
25,00

Omschrijving

Welkom in Zuid-Tirol…. dat heerlijk stukje ex-Oostenrijk in Italië. Gelegen in de imposante bergwereld van die schitterende Dolomieten in het hartje van de Zuidelijke kalkalpen. Door zijn bijzondere ligging heeft het een zeer aangenaam en zacht klimaat. Grillige typische rotsformaties, afgewisseld met glooiende valleien, bergweiden en mooie bergmeren met daartussen verspreid vele schattige stadjes en dorpjes. Eén van deze dorpjes is onze lieflijke verblijfplaats Feldthurns. Hier kunnen we niet alleen ten volle genieten van de gezonde berglucht en prachtige wandelingen maken, we vinden hier ook de perfecte combinatie van Italiaanse flair en Zuid-Tiroolse charme. Vanuit onze verblijfplaats maken we uiteraard diverse uitstappen zoals : Bolzano, Meran, Kalterer See, de Weinstrasse en de unieke Dolomietentocht.

Hotel

In dit gezellig 3* familiehotel worden we warm ontvangen door de familie Brunner. Alle kamers zijn uitgerust met zithoek, bad/douche en toilet, telefoon, TV en safe. Het hotel beschikt over een mooi terras, gezellige bar en restaurant, bowling, kosteloos Wifi en gratis gebruik van welness-centrum met sauna, solarium en stoombad. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds 3 gangen keuzemenu met saladebuffet. 1x in de week galadiner en 1x in de week bowling- avond. Kortom, hotel Obewirt staat borg voor een perfecte vakantie!
Hotel OBERWIRT ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma

Reviews

mmmmmmmmmmmmm

Door Anoniem op 17 juni 2017
  • Eten in hotel was super evenals de bediening
  • Ik heb nu een beeld van de gehele streek en sommige beelden zullen bijblijven, de bergtocht, naar het kloosterkerkje in Klausen, de Dolomieten en Ötzi in Bozen
  • Met tussenovernachting i.p.v. nachtrit.
Door Anoniem op 28 september 2016

Er zijn toch nog mensen die 's morgens hun tas vullen aan het buffet voor gans de dag dat gebuurt op de eerste morgend ze denken dat ze niet genoeg zullen krijgen overdag.

Door Van muylder E. op 21 september 2016

Goed weer, mooie berglandschappen en wandelingen op maat van ieders kunnen! Zeer goede chaufeur! Zeer goede hotels en restaurants, een gids die misschien een klein beetje mag bijsturen.

Door Dumarey M. op 18 september 2016

Het was een zeer goede reis en ik zou het iedereen aanraden -een goede chauffeur en een goede reisleider

Door Van Nuffel E. op 18 september 2016

Het is een hele kunst om de verschillende gedachten op één bus te krijgen en er een toffe reis van te maken. Dit lukte dan toch vrij goed zodat iedereen op zijn manier van de reis heeft genoten. Gelukkig hebben we praktisch geen last gehad van de files op de autobaan, wel aan de toiletten onderweg. De uitstappen waren al eens met een zonnetje en eens met een beetje nat, maar al bij al zijn we veilig thuis!

Terug naar boven