Tussen de majestueuze Oostenrijkse en Duitse pieken ligt het Kleinwalsertal. Het dal bevindt zich in de Allgäuer Alpen en behoort tot de deelstaat Vorarlberg en het district Bregenz. Met de wagen is het alleen te bereiken via het Duitse Oberstdorf. De ruim 122km skipistes, met verschillende moeilijkheidsgraden, kunnen elke wintersporter vermaken. Maar het Kleinwalsertal beschikt ook over een groot netwerk van geprepareerde wandelpaden, de meeste bevinden zich in het dal zelf en...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/03/2018 t.e.m. 18/03/2018
8
845,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
145,00

Omschrijving

Tussen de majestueuze Oostenrijkse en Duitse pieken ligt het Kleinwalsertal. Het dal bevindt zich in de Allgäuer Alpen en behoort tot de deelstaat Vorarlberg en het district Bregenz. Met de wagen is het alleen te bereiken via het Duitse Oberstdorf. De ruim 122km skipistes, met verschillende moeilijkheidsgraden, kunnen elke wintersporter vermaken. Maar het Kleinwalsertal beschikt ook over een groot netwerk van geprepareerde wandelpaden, de meeste bevinden zich in het dal zelf en in de zijdalen. Als verblijfplaats hebben we het sfeervolle Mittelberg uitgekozen, gelegen op een hoogte van 1218m. Op het hoogste punt van het dorp staat de kerk St.-Jodok, met de oudste kerktoren van het Kleinwalsertal.

Hotel

Dit hotel is gelegen op de rand van Mittelberg en wordt uitgebaat door de familie Haller. Alle gemoedelijke kamers zijn uitgerust met douche, toilet, zithoek, TV, telefoon en balkon. Meer dan 1000m2 Spa en Welness met zwembad, diverse sauna’s, stoombad staan te uwer beschikking. Maar ook een bowlingbaan, biljart en dartbord zijn hier te vinden. Ook diverse massages mogelijk. ’s Morgens een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds wordt een 4-gangen menu geserveerd.
Aparthotel KLEINWALSERTAL ***sup

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • PAARDENKOETSENTOCHT
Top Bestemming

Reviews

Oostenrijk- Kleinwalsertal- Mittelberg

Door Preem L. op 31 maart 2017

Een mooie geslaagde winterreis, alles tip, top in orde. Mooie wandelpaden zowel in het dal, langs de rivier Breitach en op 1946 m hoogte. Een aanrader voor wandelaars. Ieder kan zelf zijn eigen tempo en afstand bepalen.

Door P. en M. uit Kortrijk op 29 maart 2017

Voor onze eerste wandel-wintervakantie (Kleinwalsertal Oostenrijk) was het een heel aangename reis, natuurlijk zat het weer mee! Het leek een zomervakantie met een adembenemend sneeuwdecor. Mooie georganiseerde uitstappen met toch nog voldoende vrije tijd voor een persoonlijke invulling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles is prachtig meegevallen

Door R. & Th. Verreyken-Desmet op 29 maart 2017

Alles is prachtig meegevallen - ook mede door het goede weer - slechts de laatste dag regen maar daar kan Flamingo niets aan doen - We zullen deze reis zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Gezellige actieve busreis

Door Anoniem op 26 maart 2017
  • Thuisafhaling
  • Geen gratis wifi in hotel

Gezellige actieve busreis, hoofdzakelijk oudere mensen doch 50-ers komen ook aan hun trekken. Begeleidster zeer duidelijk en correct in afspraken, dagelijkse persoonlijke briefing per tafel (zeer goed). De kleine attenties onderweg en ginds waren een meerwaarde. De gratis skibussen in de regio zorgden ervoor dat elkeen zijn ritme kon volgen. De vrije momenten waren ook welkom. De planning aangepast aan weersomstandigheden was ok. Hotel was ok, jammer dat er geen gratis wifi was. Zwembad verouderd en primair. Super vernieuwde saunacomplex op 6de. Een meerwaarde! Drankprijzen democratisch. Veilig gevoel in de bus; chauffeur reed aangepast. Globaal zeer tevreden over de busreis. Het naar huis brengen (en afhalen) met de kleine busjes is 'top'.

Door Vanheste L. op 26 maart 2017
  • Stipte ophaling aan huis
  • Mooie uitstappen

Stipte ophaling aan huis en vertrek in Harelbeke. Zeer regelmatige stops om iets te eten of naar wc te gaan. Mooie uitstappen met de wandelingen op vrijwillige basis . Goede uitleg van de gids en voorzichtige chauffeur. Al is het een groot hotel , alles goed geregeld en prima eetmalen voorgeschoteld.

Dikke proficiat.

Door DECORTE C. EN WARNEZ N. op 26 maart 2017

De wandelreis in Kleinwalsertal was uitstekend!!! Zeer goed hotel met mooie kamers, proper zwembad en uitstekende menukeuze. zeer mooie uitstappen met veel wandelingen die zeer goed uitgestippeld waren. Chauffeur & reisleiding waren een uitstekend team die er alles aan doen om er een geslaagde vakantie van te maken. Dikke proficiat. bedankt voor kleine attentie (lippenbalsem), deze kwam goed van pas... wij hebben er zeer van genoten en zijn geheel ontspannen terug thuisgekomen. dit was een winter top reis!!! van harte bedankt

Kortom het is een reis om aan iedereen aan te bevelen.

Door R. Mus op 26 maart 2017

Het was een hele mooie reis de wandelingen boven op de hoge bergen hebben ons veel deugd gedaan. Sommige stukken waren wat lastig maar we zijn met een mooi bruin kleurtje thuisgekomen. Het ritje met de paardenkoets vonden we heel tof het drankje dat we kregen daar en boven op de bergen maakten het geheel af Kortom het is een reis om aan iedereen aan te bevelen.

Door fam. DEBEURME - VERCRUYSSE op 25 maart 2017

voor ons beiden als wandelaars een top-vakantie deze reis deden wij nu net 2x maal na elkaar- was nog beter dan de eerste reis.

Terug naar boven