Wallis is één van de meest populaire kantons van Zwitserland als het over wintersport gaat. Het wordt gedomineerd door het grote Rhônedal en beschikt over een aantal geweldige skigebieden. In deze tweetalige regio vinden we wellicht de beroemdste berg ter wereld, de Matterhorn. De uitzichten in Wallis zijn fenomenaal, hetzij op het Rhônedal of op de vele bergreuzen zoals de Mont Blanc. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Naters...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Zwitserland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
06/02/2021 t.e.m. 12/02/2021
7
945,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
195,00

Omschrijving

Wallis is één van de meest populaire kantons van Zwitserland als het over wintersport gaat. Het wordt gedomineerd door het grote Rhônedal en beschikt over een aantal geweldige skigebieden. In deze tweetalige regio vinden we wellicht de beroemdste berg ter wereld, de Matterhorn. De uitzichten in Wallis zijn fenomenaal, hetzij op het Rhônedal of op de vele bergreuzen zoals de Mont Blanc. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Naters ligt op een knooppunt van verkeerswegen en is dus een ideale uitvalsbasis voor onze uitstappen naar o.a. het mondaine Zermatt en het idyllische Saas-Fee. Natuurlijk kunnen we proeven van het echte skigebeuren wanneer we de skilift nemen naar Belalp & Bettmeralp. Langlaufers kunnen hun hartje ophalen in het Gomer-tal.

Hotel

Dit gemoedelijke familiehotel wordt reeds 3 generaties uitgebaat door de familie Imhof. Alle kamers zijn uitgerust met bad/douche, toilet, TV, radio, telefoon en gratis WiFi. ’s Morgens uitgebreid ontbijt-buffet en ’s avonds wordt een 4-gangendiner geserveerd.
Hotel TOURING ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN (UITGEZONDERD KABELBAAN "GORNERGRAT")
Top Bestemming
Terug naar boven