Wallis is één van de meest populaire kantons van Zwitserland als het over wintersport gaat. Het wordt gedomineerd door het grote Rhônedal en beschikt over een aantal geweldige skigebieden. In deze tweetalige regio vinden we wellicht de beroemdste berg ter wereld, de Matterhorn. De uitzichten in Wallis zijn fenomenaal, hetzij op het Rhônedal of op de vele bergreuzen zoals de Mont Blanc. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Naters...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Zwitserland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
05/02/2022 t.e.m. 11/02/2022
7
975,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
195,00

Omschrijving

Wallis is één van de meest populaire kantons van Zwitserland als het over wintersport gaat. Het wordt gedomineerd door het grote Rhônedal en beschikt over een aantal geweldige skigebieden. In deze tweetalige regio vinden we wellicht de beroemdste berg ter wereld, de Matterhorn. De uitzichten in Wallis zijn fenomenaal, hetzij op het Rhônedal of op de vele bergreuzen zoals de Mont Blanc. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Naters ligt op een knooppunt van verkeerswegen en is dus een ideale uitvalsbasis voor onze uitstappen naar o.a. het mondaine Zermatt en het idyllische Saas-Fee. Natuurlijk kunnen we proeven van het echte skigebeuren wanneer we de skilift nemen naar Belalp & Bettmeralp. Langlaufers kunnen hun hartje ophalen in het Gomer-tal.

Hotel

Dit vernieuwde hotel wordt reeds 3 generaties lang uitgebaat door de familie Imhof en is centraal gelegen in Naters. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, TV, telefoon, airconditioning, safe en Wifi. ’s Morgens een zeer verzorgd ontbijtbuffet en ’s avonds bestaan de avondmalen uit een 4-gangenmenu.
Hotel ADAASTRA ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN (UITGEZONDERD KABELBAAN "GORNERGRAT")
  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
Top Bestemming
Terug naar boven