Tijdens deze unieke rondreis krijgt U de gelegenheid om kennis te maken met een onvervalst stuk Spanje, ver weg van het populaire strandtoerisme. Dit is een reis voor al wie belangstelling heeft voor de cultuur en de geschiedenis van Noord-Spanje. De naam ‘Santiago de Compostela’ klinkt iedereen waarschijnlijk bekend in de oren. Steeds meer mensen ondernemen deze tocht met de fiets of te voet. We zien onderweg vele pelgrims omdat we...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
27/05/2019 t.e.m. 07/06/2019
12
1.745,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
445,00
Budget inkomgelden ±
75,00

Omschrijving

Tijdens deze unieke rondreis krijgt U de gelegenheid om kennis te maken met een onvervalst stuk Spanje, ver weg van het populaire strandtoerisme. Dit is een reis voor al wie belangstelling heeft voor de cultuur en de geschiedenis van Noord-Spanje. De naam ‘Santiago de Compostela’ klinkt iedereen waarschijnlijk bekend in de oren. Steeds meer mensen ondernemen deze tocht met de fiets of te voet. We zien onderweg vele pelgrims omdat we zo getrouw mogelijk de route proberen te volgen, met als hoogtepunt de aankomst in het beroemdste bedevaartsoord van Spanje. Compostela werd een reisdoel nadat het graf van apostel Jacobus er ontdekt werd. Het kenteken van de Santiago-pelgrims is een schelp. Natuurliefhebbers en fotografen zullen zeker ook aan hun trekken komen, want deze reis brengt ons doorheen zeer diverse landschappen en streken. Reist U met ons mee op deze unieke ontdekkingsreis??

Hotel

We logeren tijdens deze rondreis in uitstekende 3* en 4* hotels. In Santo Domingo de la Calzada logeren we zelfs in een ‘Parador. Alle hotels hebben een centrale lgging en de kamers beschikken uiteraard over bad/douche, toilet en TV. ’s Morgens ontbijtbuffet en de overige maaltijden bestaan steeds uit 3-gangenmenu’s.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven