culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Eén van Spanje’s bekendste en meest gewaardeerde feest, is “de Heilige Week”. Dit is de week juist voor Pasen. Dan zijn er in heel Spanje processies met veel wierook, muziek en veel emoties waarbij huilende mensen in het publiek geen uitzondering zijn. De regio Extramadura is dé plaats om dit te beleven. Vooral Cáceres en Mérida zijn de steden om dit van dichtbij mee te maken. Tijdens deze dagen wordt het lijden, de dood en de...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
24/03/2024 t.e.m. 02/04/2024
10
2.195,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
755,00
Budget inkomgelden ±
95,00

Omschrijving

Eén van Spanje’s bekendste en meest gewaardeerde feest, is “de Heilige Week”. Dit is de week juist voor Pasen. Dan zijn er in heel Spanje processies met veel wierook, muziek en veel emoties waarbij huilende mensen in het publiek geen uitzondering zijn. De regio Extramadura is dé plaats om dit te beleven. Vooral Cáceres en Mérida zijn de steden om dit van dichtbij mee te maken. Tijdens deze dagen wordt het lijden, de dood en de opstanding van onze Heer Jezus Christus herdacht. Deze regio kent zeker een rijke historie : de Romeinen lieten er hun sporen na, de Moren waren er heer en meester en de conquistadores zijn hier geboren. In deze onbekende parel van Spanje gaat de culturele schoonheid hand in hand met het prachtig landschap: ontzettend puur en nauwelijks aangetast en nog steeds met een authentieke sfeer. Het voorjaar en zeker “La Semana Santa” is de uitgelezen periode om deze regio te verkennen!

Hotel

Dit moderne, gerenoveerde hotel ligt in een rustige en mooie woonwijk van Cáceres. De ruime kamers beschikken over bad/douche, toilet, lichte houten vloeren en moderne meubelen, flatscreen-TV, airco en WiFi. Prachtige inkomhal, diverse restaurants, lift. Het buitenzwembad is omringd van tuinen. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3-gangenmenu.
Hotel Barceló Cáceres V Centenario ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Topreis
Terug naar boven