Bent U op zoek naar een origineel idee voor de eindejaarsdagen ? Dan hebben wij de geschikte oplossing. Reis met ons mee voor een riviercruise op de Romantische Rijn. Al varend geniet U van de rust op het water en een onbelemmerd uitzicht op het rivierlandschap. U zult er niet alleen de schoonheid van de streek kunnen aanschouwen, maar ook aan boord van ons cruiseschip kunt U ten volle genieten van de luxe...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/12/2018 t.e.m. 02/01/2019
6
1.265,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Bovendek
195,00
Toeslag Single 2017
395,00
Toeslag Tussendek
155,00
Toeslag Single 2018
475,00

Omschrijving

Bent U op zoek naar een origineel idee voor de eindejaarsdagen ? Dan hebben wij de geschikte oplossing. Reis met ons mee voor een riviercruise op de Romantische Rijn. Al varend geniet U van de rust op het water en een onbelemmerd uitzicht op het rivierlandschap. U zult er niet alleen de schoonheid van de streek kunnen aanschouwen, maar ook aan boord van ons cruiseschip kunt U ten volle genieten van de luxe en de gastronomische keuken. Ook de fonkelende lichtjes, een feestmaaltijd, aangenaam gezelschap en de champagne zijn op de afspraak ! De dansvloer staat ter beschikking tot in de vroege uurtjes ! De hele bemanning staat voor U klaar om in een feestelijke sfeer het nieuwe jaar in te zetten. Dit is zeker een origineel idee om af te tellen van Oud naar Nieuw !

Hotel

Het luxueus ingerichte schip, ms L’Europe, werd volledig gerenoveerd in 2011 en is uitgerust met restaurant, salon, groot zonnedek met ligstoelen, terras en bar. Alle 90 buitenkajuiten zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, safe, radio en TV. ’s Morgens ontbijtbuffet, ’s middags en ’s avonds uiterst verzorgde maaltijden.
CroisiEurope "ms L'Europe" 4 Ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
Unieke Cruise
Succes Reis
Terug naar boven