Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Noorwegen

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
04/08/2018 t.e.m. 13/08/2018
10
2.845,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
825,00

Omschrijving

Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord. We beleven dit allemaal van op de eerste rij tijdens deze onvergetelijke cruise !

Hotel

De Costa Mediterranea is geïnspireerd op de oude adellijke palazzo’s van Italië. Het biedt het beste van Italiaanse elegantie, met verfijnde details en een rijke collectie van kunstwerken. U vindt er 13 verdiepingen met 4 mooie restaurants, 12 bars waaronder een cognac- en sigaarbar, het spectaculaire buitendek met zijn glazen dak, het theater bestaande uit 3 verdiepingen en met een hoogwaardig akoestisch geluid, casino, fitnesszone en diverse winkels. De spa met sauna, stoombaden en Oosterse massage, zal U zeker momenten van totaal genot schenken. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airconditioning, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en kluis. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten !
Costa Cruises "ms Mediterranea"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL-INCLUSIVE FORMULE (*)(ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Unieke Cruise
All Inclusive
Terug naar boven