Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Noorwegen

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
03/08/2017 t.e.m. 12/08/2017
10
2.695,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
825,00

Omschrijving

Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord. We beleven dit allemaal van op de eerste rij tijdens deze onvergetelijke cruise !

Hotel

De Costa Magica is vanaf 2004 in de vaart genomen en heeft als thema magie, dat als een rode draad door het schip loopt. Sta versteld van het negen verdiepingen tellende atrium en ontspan op de ruime en bijzondere buitendekken, zoals het Maratea-dek dat is gebouwd in de vorm van een amfitheater. De sfeervolle bars en lounges vormen een fijne plek om met Uw reisgenoten bij te praten. U vindt er 13 verdiepingen met diverse restaurants, vele sport- en wellnessfaciliteiten, zwembad, casino, theater en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airconditioning, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en kluisje. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen voor een uitzonderlijke vakantie !
Costa Cruises "ms MAGICA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL-INCLUSIVE FORMULE (*)(ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Nieuw
Unieke Cruise
All Inclusive
Terug naar boven