Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Noorwegen

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
09/08/2021 t.e.m. 18/08/2021
10
2.995,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
895,00

Omschrijving

Deze cruise brengt ons naar de indrukwekkende bergwereld en de betoverend mooie Noorse fjorden. In geen enkel Europees land vindt U zoveel ongerepte natuur van een zo grote verscheidenheid. De fjorden staan tevens op de lijst van de zeven natuurwonderen. Terwijl het cruiseschip door de fjord glijdt, zie je watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan je voorbij trekken. Zoals gebruikelijk hebben we gekozen voor kajuiten met balkon zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord. We beleven dit allemaal vanop de eerste rij tijdens deze onvergetelijke cruise ! Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.

Hotel

De Costa Favolosa is één van de meest complete schepen uit de vloot. De lange geschiedenis van de rederij komt tot uiting in de inrichting van het schip, dat een eerbetoon vormt aan de luxueuze Italiaanse oceaanreuzen uit het verleden. U vindt er 13 verdiepingen, 4 mooie restaurants en diverse bars. Het spectaculaire buitendek met glazen schuifdak, het theater bestaande uit 3 verdiepingen waar wervelende shows worden vertoond, casino, fitnesszone en diverse winkels. De spa met sauna, stoombaden en diverse massages zal U ook zeker weten te waarderen. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en kluis. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten!
Costa Cruises ms "FAVOLOSA"

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALL-INCLUSIVE FORMULE (*)(ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
 • ALLE VERMELDE EXCURSIES
 • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
 • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Unieke Cruise
All Inclusive

Reviews

Super

Door Parmentier Christine op 25 september 2019
 • Noorwegen met Flamingo. Een super samenwerking
 • Geen

Was eerste zeecruise. Wist niet echt wat te verwachten. Was super. We hadden een super begeleidster. Noorwegen een zeer mooi land. Uitstappen waren !!!!!!!!!!! Prijs, kwaliteit. Een topper

De cruise was zeer mooi met alles erop en aan.

Door Anoniem op 25 september 2019

Aan te bevelen om de Fjorden te ontdekken op een ontspannende manier en niet te vermoeiend.

Door Dewyn Freddy op 23 september 2019
 • Zoals altijd weet men de tussenweg te vinden voor iedereen, tot in de puntjes voorbereid.
 • Het is ontspannend en niet te vermoeiend.

Op korte tijd veel natuurpracht met als extra troef een varend hotel.

Door Anoniem op 21 augustus 2018
 • Het all in pakket tijdens de cruise.
 • We kregen iedere avond juiste afspraken voor de samenkomst voor de uitstap de volgende dag.
 • Jammer dat we in Stavanger niet de excursie naar "de Preikestolen" deden. Hét natuurfenomeen dat altijd in beeld komt of op foto als men over die streek spreekt.

Iedereen was enthousiast. Ook al hadden we een beetje regen in Bergen, niemand zeurde erover. We raakten niet uitgekeken naar de natuurpracht. Mooie haarspeldbochtentocht - de trollstigen - met mooie view boven. Een prachtig uitzichtpunt tijdens de excursie in Geiranger. En dan zeker de gletsjertocht niet vergeten. We werden er allemaal stil van, "zen". Onze groep was echt tof. Iedereen deed een babbel met mekaar. Dat geeft een extra boost aan de reis. En 's avonds hadden we een show. Het theater zorgde voor een aanbod met variatie. Zeer aangenaam. De tocht naar de Noorse fjorden is een echte aanrader.

Alles was heel goed, wij zijn super tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar

Door DECORTE CHRIS EN WARNEZ NELLY op 21 augustus 2018
 • Alles was heel goed, wij zijn super tevreden

Alles was heel goed, zelfs bij Costa liep alles vlot en ook een zeer goede organisatie. Wij hadden ook een zeer goede groep en dat is ook goed meegenomen. Bravo aan onze reisleidster hoe zij kan omgaan met de mensen, het is niet altijd even simpel.

Het was een super Cruise vakantie.

Door Anoniem op 20 augustus 2018

Een unieke cruise om zalig en volop van de fjorden te genieten.

Door Anoniem op 18 augustus 2018

De Cruise was uniek om de fjorden zo te kunnen beleven met een heel goede en degelijke begeleiding.

FANTASTICH

Door Rudy & Nadine Serpentier - Descamps op 18 augustus 2018
 • Zeer tevreden over onze fantastische reisleidster.
 • Picon was lekker
 • Kleine probleempjes ondervonden met Costa en onze reisleidster was er als de kippen bij om het op te lossen *****
 • Ligt aan Costa maar kan misschien eens doorgegeven worden. Constante aanklamping om foto's te nemen is na enkele keren wat vervelend
 • -
 • -

Eerst wat onwennig voor ons (1e keer een reis in groep) maar na een paar uur wisten we het al: het zou heel goed worden. Hangt natuurlijk ook wel af van de mensen in de groep. Verslag is kort, vooral wanneer er niets negatiefs te vermelden is.

Fantastisch en voor herhaling vatbaar.

Door Geert Vandevelde en Marleen Devogelaere op 18 augustus 2018
 • Een reisleidster uit de duizend en wij waren heel tevreden dat zij ons begeleide tijdens onze cruise.
 • Op het schip niets tekort en geen opmerkingen
 • geen minpunten

Het was terug een fantastische cruise met mooie uitstappen. En met onze reisleidster loopt alles naar wens. Het enige wat wij moesten doen was op tijd komen. De rest kwam vanzelf.

Droomreis

Door M. Cosaert op 19 augustus 2017
 • Prachtig uitgestippelde reis en excursies,alles is voorbereid tot in de puntjes, ook reisleidste is buitengewoon kundig ,bekwaam en altijd vriendelijk! Chapeau!Volgend jaar reis ik zeker weer met Flamingo.

Buitengewoon goed georganiseerde reis, de excursies waren prachtig gekozen, een zeecruise is top genieten, meer genieten dan op riviercruise, veel meer sfeer en gezelligheid.

Zeer goed verlopen

Door Anoniem op 19 augustus 2017
 • Heel tevreden, zeer goede gids.
 • Alles zeer goed op het schip
 • Zeer vriendelijk crew

Wij houden van Cruisen.

Terug naar boven