Praag - Litomerice - Dresden - Meissen - Wittenberg - Berlijn - Tijdens deze unieke cruise varen we van Praag tot Berlijn en ontdekken we de charme van zowel Tsjechië als Duitsland. We bezoeken diverse historische steden die gekenmerkt zijn door hun rijk verleden en hun culturele diversiteit. We gaan aan boord in Praag, één van de mooiste steden van Europa en cruisen vervolgens op de Moldau richting Litomerice. Het oude centrum van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Tsjechië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
27/10/2021 t.e.m. 05/11/2021
10
2.125,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
875,00
Toeslag Bovendek
275,00
Budget inkomgelden ±
25,00

Omschrijving

Praag - Litomerice - Dresden - Meissen - Wittenberg - Berlijn - Tijdens deze unieke cruise varen we van Praag tot Berlijn en ontdekken we de charme van zowel Tsjechië als Duitsland. We bezoeken diverse historische steden die gekenmerkt zijn door hun rijk verleden en hun culturele diversiteit. We gaan aan boord in Praag, één van de mooiste steden van Europa en cruisen vervolgens op de Moldau richting Litomerice. Het oude centrum van Litomerice is geklasseerd als historisch monument. Na onze tocht doorheen het prachtige Saksisch Zwitserland bereiken we Dresden, het “Firenze van de Elbe”. Verder naar Wittenberg, de stad van Luther, waar we een bezoek brengen aan het grootste museum van de Hervorming ter wereld. Alvorens we de trendy wereldstad Berlijn bereiken, wordt een bezoek gebracht aan Magdeburg. Deze vroegere Hanzestad heeft enkele prachtige gotische pareltjes, waarvan de Dom wellicht de belangrijkste is. We eindigen onze cruise in Berlijn. De nieuwe hoofdstad van het ééngemaakte Duitsland behoort tot één van de belangrijkste steden van Europa. Mis zeker deze exclusieve cruise niet !

Hotel

We varen met de ms “Elbe Princesse II. Dit nieuwe speciaal ontworpen raderschip werd gebouwd in 2018 te St.-Nazaire. Alle 40 buitenkajuiten zijn voorzien van douche, toilet, haardroger, kluis, WiFi en TV. Verder is er centrale verwarming en airconditioning, restaurant, salon met dansvloer en zonnedek met ligstoelen. Het ontbijt is in buffetvorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope ms "ELBE PRINCESSE II" 5 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
Nieuw
Topreis
Unieke Cruise
Terug naar boven