Tijdens deze reis doorheen Zwitserland geniet U van rust, ruimte en natuur. Geen enkel land heeft zulk een overvloed aan natuurschoon, historische plaatsen en vele bezienswaardigheden als Zwitserland. Van de diepste dalen tot de hoogste toppen verrast Zwitserland U met een adembenemende schoonheid. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Wallis wordt gekenmerkt door het Rhônedal en bestaat voor het grootste deel uit hooggebergte. Dit zonnige kanton...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Zwitserland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
04/08/2019 t.e.m. 10/08/2019
7
1.095,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
225,00

Omschrijving

Tijdens deze reis doorheen Zwitserland geniet U van rust, ruimte en natuur. Geen enkel land heeft zulk een overvloed aan natuurschoon, historische plaatsen en vele bezienswaardigheden als Zwitserland. Van de diepste dalen tot de hoogste toppen verrast Zwitserland U met een adembenemende schoonheid. Onze verblijfplaats wordt Naters, gelegen in het sprookjesachtige kanton Wallis. Wallis wordt gekenmerkt door het Rhônedal en bestaat voor het grootste deel uit hooggebergte. Dit zonnige kanton heeft de meeste zonne-uren van Zwitserland en produceert veel vruchten, vooral peren. Naters ligt op een knooppunt van verkeerswegen en is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor onze uitstappen naar Zermatt en het bekende Saas-Fee. Zet U maar schrap voor deze indrukwekkende reis met veel zon, traditie, cultuur en prachtige landschappen !

Hotel

Dit vernieuwde hotel wordt reeds 3 generaties lang uitgebaat door de familie Imhof en is centraal gelegen. Alle kamers zijn uitgerust met bad of douche, haardroger, toilet, TV, telefoon, safe en Wifi. ’s Morgens een zeer verzorgd ontbijtbuffet en ’s avonds bestaan de avondmalen uit een 4-gangenmenu.
Hotel ADHHOC ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN (UITGEZONDERD KABELBAAN "GORGNERGRAT")
Nieuw verblijfshotel
Terug naar boven