In de loop van deze rondreis ontdekken we de diverse aspecten van een uniek land vol herinneringen aan een rijk historisch verleden. De talrijke monumenten en ruïnes zijn hiervan de beste getuigen. Reeds bij het overschrijden van de grens merkt U de uitgesproken Schotse kenmerken van het landschap. Variërend van groene dalen tot de woeste hoogten van de Highlands, de unieke en vermaarde Lochs en kusten, en ­tenslotte de gulhartigheid van tradities. ...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Groot-Brittannië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
06/08/2018 t.e.m. 14/08/2018
9
1.695,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
395,00

Omschrijving

In de loop van deze rondreis ontdekken we de diverse aspecten van een uniek land vol herinneringen aan een rijk historisch verleden. De talrijke monumenten en ruïnes zijn hiervan de beste getuigen. Reeds bij het overschrijden van de grens merkt U de uitgesproken Schotse kenmerken van het landschap. Variërend van groene dalen tot de woeste hoogten van de Highlands, de unieke en vermaarde Lochs en kusten, en ­tenslotte de gulhartigheid van tradities. Kortom dit land is een bron van inspiratie voor het samenstellen van een gevarieerd programma. Tijdens deze reis bezoeken we Edinburgh, Loch Ness, Inverewe Gardens, Glasgow, het eiland Skye,…. Deze reis zal U ongetwijfeld vele mooie herinneringen nalaten !

Hotel

In Edinburgh en Glasgow logeren we in mooie internationale hotels, in het binnenland maken we een keuze uit typische Schotse hotels. Alle kamers zijn uitgerust met bad/douche, toilet en TV. ’s Morgens worden we verwend met een uitstekend Schots ontbijt. De overige maaltijden bestaan telkens uit 3 gangen. Tijdens de overtocht Newcastle-Ijmuiden blijven de koffers in de autocar, voorzie U van de nodige handbagage.
Rondreis Hotels ***
Topreis

Reviews

Een dikke proficiat

Door Anoniem op 28 augustus 2017
 • Jullie ophaaldienst met grote stiptheid en vriendelijkheid
 • De goede organisatie van de uitstappen
 • De beroepsbekwaamheid van chauffeur en begeleider
 • geen

Goed evenwicht tussen het culturele en kennismaking met natuur

Super geslaagde reis dank zij de inzet van gids en chauffeur!

Door Brigitte en Johan Bekaert, Pintelon op 27 augustus 2017
 • Aan huis afhalen
 • Stipte bediening
 • Zéér goede gids en chauffeur en gids met zeer veel ervaring!

Angename reis, eerste kennismaking met Schotland , prachtig van natuur met mooie kastelen!!

Geluk gehad met het weer een zeer goeie chauffeur en samen met gids was oké een aanrader

Door Rene Lacante op 26 augustus 2017
 • Super reizen met zo een gids is een plezier.
 • Schotland zeer mooie matuur

Een heel mooie, maar enigszins vermoeiende reis.

Door Billy en Ingrid Mattelaere op 26 augustus 2017
 • heel attente chauffeur en gids
 • gids sprak met iedereen en probeerde alle wensen te voldoen
 • de gids bracht regelmatig humor op de reis
 • De accomodaties in sommige hotels waren heel basic en voldeden minder aan onze vooropgestelde verwachtingen

De weergoden zijn ons gunstig geweest. Daardoor konden we optimaal genieten van de wondermooie landschappen die adembenemende beelden opleverde. Bezoek aan sprookjeskastelen bracht een uiterst aangename verpozing waarbij we eventjes de benen konden strekken in de tuinen. Het bezoek aan Tomatin koppelde het leerrijke aan een tongstrelende degustatie. De chauffeur zorgde voor de nodige suspens op de piepsmalle baantjes en de reisleider coachte ons galant en eeuwig optimistisch door alle ups en downs. Voila, meer moet dat voor ons niet zijn. We zijn er supergelukkig mee.

Deze reis is super goed meegevallen.

Door Rosita op 20 september 2016

Zeker een dikke pluim voor onze gids Martin die het zo aangenaam mogelijk heeft gemaakt. Eén minpuntje vond ik dat er een foto van het kasteel Balmoral in stond in de brochure en wij hebben het niet bezocht. De reis zou ik zeker aanbevelen zowel aan jong en oud, want Schotland heeft een rijke geschiedenis.

Zeer aan te bevelen. Veel gezien in betrekkelijk korte tijd.

Door Vancoppenolle R. op 20 september 2016

De restaurants van 's middags waren zeer goed en lekker eten.

Wondermooi.

Door Anoniem op 18 september 2016

Schotland is een land die heel dikwijls aanzien wordt als een minder aantrekkelijk vakantieland. Toch is het wonder mooi. De uitgestrekte natuur, de meren, de bossen de weidse natuur is heel mooi. Steden en dorpen heel aantrekkelijk en dragen heel wat geschiedenis mee.

Zeker een aanrader.

Door Floreal-Goegebeur op 17 september 2016

Het was van bij de start tot bij aankomst een fantatiche reis, we hebben genoten van mooie uitzichten, het bezoeken van kastelen, meren, het eiland Sky, mooie tuinen en vooral genoten van de sfeer, het was een toffe bende, veel plezier gemaakt, een super goeie chauffeur, een gids die het heel goed heeft gedaan, chapeau, het ene minpuntje was soms de hotels, maar voor ons blijft het toch een van onze mooiste reizen.

Het was een mooie reis. En een super goede gids.

Door Meysman viaene op 17 september 2016

Deze rondreis is zeker een aanrader !

Door Flockman Vandecasteele op 17 september 2016

Heel mooie rondreis, fijn eens de echt typische Schotse hotels aan te doen (wel wat minder qua luxe maar zeker goed genoeg) ook zeker dik oké qua maaltijden. Proficiat aan reisleider Martin voor de goede zorgen en uitleg gedurende de rondreis. De Highlands waren zeker heel spectaculair. Deze rondreis is zeker een aanrader !

Terug naar boven