In de loop van deze rondreis ontdekken we de diverse aspecten van een uniek land vol herinneringen aan een rijk historisch verleden. De talrijke monumenten en ruïnes zijn hiervan de beste getuigen. Reeds bij het overschrijden van de grens merkt U de uitgesproken Schotse kenmerken van het landschap. Variërend van groene dalen tot de woeste hoogten van de Highlands, de unieke en vermaarde Lochs en kusten, en ­tenslotte de gulhartigheid van tradities. ...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Groot-Brittannië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
06/08/2018 t.e.m. 14/08/2018
9
1.695,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
395,00

Omschrijving

In de loop van deze rondreis ontdekken we de diverse aspecten van een uniek land vol herinneringen aan een rijk historisch verleden. De talrijke monumenten en ruïnes zijn hiervan de beste getuigen. Reeds bij het overschrijden van de grens merkt U de uitgesproken Schotse kenmerken van het landschap. Variërend van groene dalen tot de woeste hoogten van de Highlands, de unieke en vermaarde Lochs en kusten, en ­tenslotte de gulhartigheid van tradities. Kortom dit land is een bron van inspiratie voor het samenstellen van een gevarieerd programma. Tijdens deze reis bezoeken we Edinburgh, Loch Ness, Inverewe Gardens, Glasgow, het eiland Skye,…. Deze reis zal U ongetwijfeld vele mooie herinneringen nalaten !

Hotel

In Edinburgh en Glasgow logeren we in mooie internationale hotels, in het binnenland maken we een keuze uit typische Schotse hotels. Alle kamers zijn uitgerust met bad/douche, toilet en TV. ’s Morgens worden we verwend met een uitstekend Schots ontbijt. De overige maaltijden bestaan telkens uit 3 gangen. Tijdens de overtocht Newcastle-Ijmuiden blijven de koffers in de autocar, voorzie U van de nodige handbagage.
Rondreis Hotels ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Topreis

Reviews

Deze reis is super goed meegevallen.

Door Rosita op 20 september 2016

Zeker een dikke pluim voor onze gids Martin die het zo aangenaam mogelijk heeft gemaakt. Eén minpuntje vond ik dat er een foto van het kasteel Balmoral in stond in de brochure en wij hebben het niet bezocht. De reis zou ik zeker aanbevelen zowel aan jong en oud, want Schotland heeft een rijke geschiedenis.

Zeer aan te bevelen. Veel gezien in betrekkelijk korte tijd.

Door Vancoppenolle R. op 20 september 2016

De restaurants van 's middags waren zeer goed en lekker eten.

Wondermooi.

Door Anoniem op 18 september 2016

Schotland is een land die heel dikwijls aanzien wordt als een minder aantrekkelijk vakantieland. Toch is het wonder mooi. De uitgestrekte natuur, de meren, de bossen de weidse natuur is heel mooi. Steden en dorpen heel aantrekkelijk en dragen heel wat geschiedenis mee.

Zeker een aanrader.

Door Floreal-Goegebeur op 17 september 2016

Het was van bij de start tot bij aankomst een fantatiche reis, we hebben genoten van mooie uitzichten, het bezoeken van kastelen, meren, het eiland Sky, mooie tuinen en vooral genoten van de sfeer, het was een toffe bende, veel plezier gemaakt, een super goeie chauffeur, een gids die het heel goed heeft gedaan, chapeau, het ene minpuntje was soms de hotels, maar voor ons blijft het toch een van onze mooiste reizen.

Het was een mooie reis. En een super goede gids.

Door Meysman viaene op 17 september 2016

Deze rondreis is zeker een aanrader !

Door Flockman Vandecasteele op 17 september 2016

Heel mooie rondreis, fijn eens de echt typische Schotse hotels aan te doen (wel wat minder qua luxe maar zeker goed genoeg) ook zeker dik oké qua maaltijden. Proficiat aan reisleider Martin voor de goede zorgen en uitleg gedurende de rondreis. De Highlands waren zeker heel spectaculair. Deze rondreis is zeker een aanrader !

Terug naar boven