Sardinië, het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee ! Dit Italiaanse eiland vol contrasten laat niemand onberoerd en is het 2de grootste eiland van de Middellandse Zee. Het eiland geldt als ware trekpleister voor toeristen. De reden hiervan is ongetwijfeld het subtropische, mediterraan klimaat, de indrukwekkende geschiedenis en de vele bezienswaardigheden. Sardinië telt 1,65 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 24.090 km2. Het werd bewoond door prehistorische stammen, Carthagers, Romeinen, Byzantijnen...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/05/2018 t.e.m. 11/05/2018
10
1.735,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
26/09/2018 t.e.m. 05/10/2018
10
1.725,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
395,00

Omschrijving

Sardinië, het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee ! Dit Italiaanse eiland vol contrasten laat niemand onberoerd en is het 2de grootste eiland van de Middellandse Zee. Het eiland geldt als ware trekpleister voor toeristen. De reden hiervan is ongetwijfeld het subtropische, mediterraan klimaat, de indrukwekkende geschiedenis en de vele bezienswaardigheden. Sardinië telt 1,65 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 24.090 km2. Het werd bewoond door prehistorische stammen, Carthagers, Romeinen, Byzantijnen en Saracenen. Dit heeft er voor gezorgd dat op het kleine eiland vele culturen terug te vinden zijn. De vele bezienswaardigheden zijn hiervan de stille getuigen en de pittoreske dorpen en steden vertellen deze rijke geschiedenis. Maar ook op gebied van natuur heeft Sardinië veel te bieden. De ruige kustlijn van de Costa Smeralda met prachtige baaien en witte zandstranden alsook het Maddalena archipel met het smaragdgroen zeewater bieden een overweldigende aanblik. Twijfel niet langer en ga mee om dit pareltje in de Middellandse Zee te ontdekken !

Hotel

We logeren te Alghero en Olbia in uitstekende 4* hotels. Alle kamers met bad/douche, toilet en airconditioning. Op de heen- en terugreis zijn dit 3* hotels. ’s Morgens ontbijtbuffet, de overige maaltijden bestaan telkens uit een 3-gangen menu. Tijdens de overtocht vanuit Genua naar Porto Torres beschikt U over een 2-persoons buitenkajuit met douche en toilet. Handbagage voor overnachting aan boord is vereist.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Topreis
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven