Deze rondreis doorheen Kroatië zal U toelaten de verschillende facetten van dit land te ontdekken. We bezoeken de hoofdstad Zagreb en we zien hier nog steeds de invloeden van de Oostenrijks-Hongaarse periode. De prachtige natuur zullen we ont­dekken in Plitvice. Het nationale park van Plitvice heeft een totale oppervlakte van 200 km2, en staat sedert 1979 op de lijst van de Unesco als beschermd gebied. Na-tuurlijk staat ook Dubrovnik op ons programma. Dit is wellicht...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Kroatië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
22/05/2018 t.e.m. 02/06/2018
12
1.695,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
365,00

Omschrijving

Deze rondreis doorheen Kroatië zal U toelaten de verschillende facetten van dit land te ontdekken. We bezoeken de hoofdstad Zagreb en we zien hier nog steeds de invloeden van de Oostenrijks-Hongaarse periode. De prachtige natuur zullen we ont­dekken in Plitvice. Het nationale park van Plitvice heeft een totale oppervlakte van 200 km2, en staat sedert 1979 op de lijst van de Unesco als beschermd gebied. Na-tuurlijk staat ook Dubrovnik op ons programma. Dit is wellicht één van de mooiste en best bewaarde middeleeuwse steden van Europa. De oorlog in het voormalige Joegoslavië maakte een bruusk einde aan de toeristische bloei die de stad toen kende. Sedert enkele jaren werd de stad echter weer helemaal gerenoveerd en pronkt terug in volle glorie. Dubrovnik is gelegen aan de prachtige Adriatische zee, met het kristalheldere water. Warme droge zomers, een rijkdom aan cultuur, een helderblauwe zee, beschermde gebieden en een voortreffelijke keuken, al deze verschillende elementen te samen zullen een onvergetelijke indruk nalaten van Uw reis doorheen Kroatië.

Hotel

We logeren tijdens deze reis in uitstekende hotels. Uiteraard zijn alle kamers met bad/stortbad, toilet en TV. ’s Morgens ontbijtbuffet - de overige maal-tijden bestaan uit 3-gangen. Tijdens de overtocht van Split naar Ancona beschikt U over een 2-persoonskajuit met douche en toilet.
Rondreishotels ***(*)
Topreis
Terug naar boven