culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_score
Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet van een heerlijk klimaat. Daarom staat het ook bekend als het zonnige zuiden van Oostenrijk! De combinatie van indrukwekkende berglandschappen met hoge bergtoppen en maar liefst 200 meren vormt "het hart" van dit mooie stukje Oostenrijk. We verblijven in Seeboden, gelegen aan de oevers van het Millstättermeer, het op ¨¦¨¦n na grootste meer van Karinthië. In Seeboden komen we tot rust in de vele...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
21/05/2023 t.e.m. 30/05/2023
10
1.445,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
225,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet van een heerlijk klimaat. Daarom staat het ook bekend als het zonnige zuiden van Oostenrijk! De combinatie van indrukwekkende berglandschappen met hoge bergtoppen en maar liefst 200 meren vormt "het hart" van dit mooie stukje Oostenrijk. We verblijven in Seeboden, gelegen aan de oevers van het Millstättermeer, het op ¨¦¨¦n na grootste meer van Karinthië. In Seeboden komen we tot rust in de vele mooie parken. Tijdens ons verblijf bezoeken we oa het schilder- achtige Maltadal, de Pyramidenkogel, Maria Wörth, Klagenfurt en zeker het bekende Wörthermeer, èèn van de grootste en warmste meren van Europa. Zo krijgen we een totaalbeeld van dit mooie stukje Oostenrijk.

Hotel

Dit elegante en familiale hotel wordt reeds 3 generaties uitgebaat door de familie Klein. Ze staan steeds voor U klaar om U op Uw wenken te bedienen. Alle kamers zijn mooi ingericht met bad of douche, toilet, haardroger, boxspringbed, satelliet-TV, Wifi en balkon. Verder heeft het hotel een lift, salon, bar, prachtige inkomhal, mooi zonneterras en restaurant. Ook een mooi buitenzwembad met ligweide, sauna, fitness en dampbad staan te uwer beschikking. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds bereidt de patron Fritz een lekker 4-gangen keuze diner met saladebuffet. 1x muziekavond + 1x buffetavond + 1x gala-avond tijdens ons verblijf.
Hotel KLEIN ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma

Reviews

De afwezigen hadden deze maal ongelijk

Door Joost en Jeanette op 30 juli 2018
  • Chauffeur en reisleider vormden een hecht team

Vanaf de eerste dag was de sfeer goed en ontspannen en vriendelijk. De reisleider was zeer competent op alle uitstappen. Het weer was wisselvallig maar kon de pret niet bederven. Mooie uitstappen op een rustig tempo. Een zeer mooie streek, een bezoek overwaard.

Leuk????

Door Christa Vanhaecke op 21 juli 2018
  • Bij vrienden er al veel over verteld, Resultaat dat Ronse Vermoortele dit jaar meegeweest in juni naar Italie
  • Altijd goede chauffeurs

Het was een leuke reis. We hadden alleen wat meer wandelingen gehad. Maar we weten dat het moeilijk is om aan ieders wens te voldoen. En ondanks wat oudere mensen die mee zijn is het altijd super leuk. En vooral de combinatie van chauffeur en gids maakt de reis leuk.

Terug naar boven