Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet hierdoor van een heerlijk klimaat. Een combinatie van bekoorlijke berglandschappen en een enorme verscheidenheid aan meren vormt “het hart” van dit mooie stukje Oostenrijk. De voorziene uitstappen geven U een totaalbeeld want we bezoeken o.a. het schilderachtige Maltadal, de Weissensee, Maria Wörth, de Pyramidenkogel, de Ossiachersee, Spittal an der Drau, Minimundus, Klagenfurt, enz…. We ontmoeten er een Europese smeltkroes van de noordelijke zakelijkheid...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/07/2018 t.e.m. 11/07/2018
10
1.365,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
11/09/2018 t.e.m. 20/09/2018
10
1.345,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
275,00

Omschrijving

Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet hierdoor van een heerlijk klimaat. Een combinatie van bekoorlijke berglandschappen en een enorme verscheidenheid aan meren vormt “het hart” van dit mooie stukje Oostenrijk. De voorziene uitstappen geven U een totaalbeeld want we bezoeken o.a. het schilderachtige Maltadal, de Weissensee, Maria Wörth, de Pyramidenkogel, de Ossiachersee, Spittal an der Drau, Minimundus, Klagenfurt, enz…. We ontmoeten er een Europese smeltkroes van de noordelijke zakelijkheid en de zuiderse levensvreugde, en dit aan de zuidkant van de “Hoge Tauern”. Als verblijfplaats hebben we Seeboden gekozen, gelegen aan het Millstättermeer. In Seeboden komen we tot rust in de verschillende parken.

Hotel

Dit prachtig vernieuwde familiale hotel is ideaal gelegen aan de Millstätter See en in het centrum van Seeboden. Alle comfortabele kamers beschikken over douche, toilet, haardroger, kluis, TV en telefoon. In de volledig nieuwe Spa ruimte met panorama-relaxoase kunt U genieten van sauna, solarium, infraroodkabine, mooi binnenzwembad en fitnessruimte. Het hotel heeft een uitstekende reputatie voor zijn goede keuken. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds 4-gangen keuzemenu. 1x muziekavond, 1x 5-gangendiner en 1x koffie in de namiddag met Apfelstrudel.
Hotel MOSERHOF ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven