Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet hierdoor van een heerlijk klimaat. Een combinatie van bekoorlijke berglandschappen en een enorme verscheidenheid aan meren vormt “het hart” van dit mooie stukje Oostenrijk. De voorziene uitstappen geven U een totaalbeeld want we bezoeken o.a. het schilderachtige Maltadal, de Weissensee, Maria Wörth, de Pyramidenkogel, de Ossiachersee, Spittal an der Drau, Minimundus, Klagenfurt, enz…. We ontmoeten er een Europese smeltkroes van de noordelijke zakelijkheid...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/07/2018 t.e.m. 11/07/2018
10
1.365,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
11/09/2018 t.e.m. 20/09/2018
10
1.345,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
275,00

Omschrijving

Karinthië is de meest zuidelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk en geniet hierdoor van een heerlijk klimaat. Een combinatie van bekoorlijke berglandschappen en een enorme verscheidenheid aan meren vormt “het hart” van dit mooie stukje Oostenrijk. De voorziene uitstappen geven U een totaalbeeld want we bezoeken o.a. het schilderachtige Maltadal, de Weissensee, Maria Wörth, de Pyramidenkogel, de Ossiachersee, Spittal an der Drau, Minimundus, Klagenfurt, enz…. We ontmoeten er een Europese smeltkroes van de noordelijke zakelijkheid en de zuiderse levensvreugde, en dit aan de zuidkant van de “Hoge Tauern”. Als verblijfplaats hebben we Seeboden gekozen, gelegen aan het Millstättermeer. In Seeboden komen we tot rust in de verschillende parken.

Hotel

Dit prachtig vernieuwde familiale hotel is ideaal gelegen aan de Millstätter See en in het centrum van Seeboden. Alle comfortabele kamers beschikken over douche, toilet, haardroger, kluis, TV en telefoon. In de volledig nieuwe Spa ruimte met panorama-relaxoase kunt U genieten van sauna, solarium, infraroodkabine, mooi binnenzwembad en fitnessruimte. Het hotel heeft een uitstekende reputatie voor zijn goede keuken. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds 4-gangen keuzemenu. 1x muziekavond, 1x 5-gangendiner en 1x koffie in de namiddag met Apfelstrudel.
Hotel MOSERHOF ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Opnieuw in ons programma

Reviews

De afwezigen hadden deze maal ongelijk

Door Joost en Jeanette op 30 juli 2018
  • Chauffeur en reisleider vormden een hecht team

Vanaf de eerste dag was de sfeer goed en ontspannen en vriendelijk. De reisleider was zeer competent op alle uitstappen. Het weer was wisselvallig maar kon de pret niet bederven. Mooie uitstappen op een rustig tempo. Een zeer mooie streek, een bezoek overwaard.

Mooie aangename reis met aangename mensen. En een mooi hotel met lekker eten mooie kamers . En zwembad en sauna

Door baert martin op 26 juli 2018
  • Mooie muziek op de autocar.
  • De reisbegeleider, met deze man wil ik nog meereizen gewoon fantasties
  • Goeie vakkundige chauffeur
  • Veel tijdverlies met de middagmalen.
  • Een bezoek aan mini mundo zoiets hebben we ook in brussel.
  • Een bezoek aan villach rommelmarkt dat hebben we hier ook.

Het systeem van volpension lijkt verouderd ik ben voorstander van halfpension zodat er meer tijd vrijkomt voor actievere uitstappen zoals wandelingen in groep of bijvoorbeeld een fietstocht in groep rond de wôrthersee want velden hebben we niet gezien omdat de autocar er niet in mocht

Leuk????

Door Christa Vanhaecke op 21 juli 2018
  • Bij vrienden er al veel over verteld, Resultaat dat Ronse Vermoortele dit jaar meegeweest in juni naar Italie
  • Altijd goede chauffeurs

Het was een leuke reis. We hadden alleen wat meer wandelingen gehad. Maar we weten dat het moeilijk is om aan ieders wens te voldoen. En ondanks wat oudere mensen die mee zijn is het altijd super leuk. En vooral de combinatie van chauffeur en gids maakt de reis leuk.

Terug naar boven