Het “vergeten vakantieland” Slovakije is gelegen in het hart van Oost-Europa. Er zijn maar weinig plaatsen op deze aardbol die nog kunnen doorgaan voor een ongerepte natuurlijke oase van rust. In Slovakije kan men nog volop genieten van ongelooflijke berglandschappen in het Tatra-gebergte, goed bewaard gebleven middeleeuwse dorpjes, ontelbare kastelen en ruïnes maar ook de druipsteen- en ijsgrotten zorgen voor enkele boeiende ontdekkingen. Dit buitengewoon mooi en interessant land kan zich beroepen...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Slovakije

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
27/08/2022 t.e.m. 04/09/2022
9
1.445,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00

Omschrijving

Het “vergeten vakantieland” Slovakije is gelegen in het hart van Oost-Europa. Er zijn maar weinig plaatsen op deze aardbol die nog kunnen doorgaan voor een ongerepte natuurlijke oase van rust. In Slovakije kan men nog volop genieten van ongelooflijke berglandschappen in het Tatra-gebergte, goed bewaard gebleven middeleeuwse dorpjes, ontelbare kastelen en ruïnes maar ook de druipsteen- en ijsgrotten zorgen voor enkele boeiende ontdekkingen. Dit buitengewoon mooi en interessant land kan zich beroepen op een enorme verscheidenheid aan landschappen en een rijke cultuurhistorie. Vele historische monumenten staan dan ook geklasseerd op de lijst van werelderfgoed. Talrijke dorpjes hebben hun volkstraditie bewaard. Avontuur en natuur gaan hier hand in hand samen. De alledaagse sleur en stress verdwijnen in deze “andere wereld”. Laat deze introductie van Slovakije een uitdaging zijn om dit fantastische land samen met ons te ontdekken…. Ga de uitdaging zeker aan!

Hotel

Dit hotel heeft een ideale ligging aan het begin van de voetgangerszone van de stad Martin. De 67 luxueuze ruime kamers werden met veel oog voor detail ingericht en zijn voorzien van douche, toilet, haardroger, LCD-TV, Wifi, safe en minibar. In het gezellige restaurant wordt ’s morgens gezorgd voor een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds afwisselende 3-gangen menu’s. Het hotel beschikt over een welness- en beautycenter met diverse sauna’s en relaxatieruimte.
Hotel TURIEC ****

Extra inbegrepen voor deze reis

 • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
 • ALLE UITSTAPPEN
 • ALLE TOEGANGSGELDEN
 • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Top Hotel

Reviews

een reis waarvan je nog lang nageniet

Door Luc Sabbe op 27 augustus 2019
 • Belgische gids die reeds jaren in de streek woonde, de plaatselijke taal kende en een uitgebreide kennis had over de bezienswaardigheden en de plaatselijke gebruiken.
 • Er was een mooi aanbod op het menu met verschillende keuzes
 • we konden genieten van enkele plaatselijke gerechten
 • Er was 1 lastige medereizeger die soms de sfeer in de groep verpeste en met zijn handelingen tegenover vrouwen zowel medereizegers als plaatselijke gidsen over de schreef ging.

Met enkele dagen in Slovakije erbij zou dit een top reis geweest zijn. 4 dagen rijden is te vermoeiend.

Door Pauwels Mariette op 25 augustus 2019
 • Organisatie steeds in orde
 • Uitstekende gids. Voor deze reis kan ik mij geen betere gids voorstellen. Regis is een top-kwaliteit gids. Verdient meer dan 10 op 10 !
 • Stiptheid wordt gerespecteerd.
 • 2 volle dagen heen + 2 volle dagen terug dat is te lang rijden om amper 5 dagen in Slovakije te vertoeven. Beter nog enkele dagen in Slovakije bij verblijven + eventueel nog een ander hotel om nog meer te zien in Slovakije

Het 5-daags verblijf in Slovakije was zeker en vast, zoals van gewoonte, zeer goed georganiseerd met bekwame gidsen en chauffeurs.

Een topbestemming voor wie op zoek is naar echte vakantie

Door Anoniem op 25 augustus 2019
 • Kunst, cultuur, natuur, entertainment...was allemaal aanwezig en zorgde voor een topreis
 • Heel goed gelegen verblijfshotel, dicht bij het centrum van een rustige, maar toch boeiende stad
 • Een westvlaamse tolk ter plaatse was een meerwaarde
 • 4 volle dagen reizen voor een verblijf van 5 dagen zijn toch wat veel. 6 of 7 dagen ter plaatse zou zeker van pas komen. Er is genoeg te doen.,
 • We hadden meer tijd mogen hebben in Bojnice. Er was nog een, naar het schijnt gerenommeerde, zoo. Altijd leuk.

Door de diversiteit van de uitstappen en bezoeken is deze reis een ideale eerste kennismaking met een vrij onbekend land. Slowakije is nog niet overspoeld door toeristen. Je kan er zeer lekker eten, de Slowaken zijn heel gastvrij en bijzonder netjes, en er is een prima wegennet. En vooral rust!

super vlot verlopen , toffe groep , ter plaatse een super gits , GENOTEN !!

Door Anoniem op 25 augustus 2019
 • aan deur afgehaald worden
Terug naar boven