Het “vergeten vakantieland” Slovakije is gelegen in het hart van Oost-Europa. Er zijn maar weinig plaatsen op deze aardbol die nog kunnen doorgaan voor een ongerepte natuurlijke oase van rust. In Slovakije kan men nog volop genieten van ongelooflijke berglandschappen in het Tatra-gebergte, goed bewaard gebleven middeleeuwse dorpjes, ontelbare kastelen en ruïnes maar ook de druipsteen- en ijsgrotten zorgen voor enkele boeiende ontdekkingen. Dit buitengewoon mooi en interessant land kan zich beroepen...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Slovakije

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/07/2019 t.e.m. 19/07/2019
9
1.295,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00

Omschrijving

Het “vergeten vakantieland” Slovakije is gelegen in het hart van Oost-Europa. Er zijn maar weinig plaatsen op deze aardbol die nog kunnen doorgaan voor een ongerepte natuurlijke oase van rust. In Slovakije kan men nog volop genieten van ongelooflijke berglandschappen in het Tatra-gebergte, goed bewaard gebleven middeleeuwse dorpjes, ontelbare kastelen en ruïnes maar ook de druipsteen- en ijsgrotten zorgen voor enkele boeiende ontdekkingen. Dit buitengewoon mooi en interessant land kan zich beroepen op een enorme verscheidenheid aan landschappen en een rijke cultuurhistorie. Vele historische monumenten staan dan ook geklasseerd op de lijst van werelderfgoed. Talrijke dorpjes hebben hun volkstraditie bewaard. Avontuur en natuur gaan hier hand in hand samen. De alledaagse sleur en stress verdwijnen in deze “andere wereld”. Laat deze introductie van Slovakije een uitdaging zijn om dit fantastische land samen met ons te ontdekken…. Ga de uitdaging zeker aan!

Hotel

Dit hotel heeft een ideale ligging aan het begin van de voetgangerszone van de stad Martin. De 67 luxueuze ruime kamers werden met veel oog voor detail ingericht en zijn voorzien van douche, toilet, haardroger, LCD-TV, Wifi, safe en minibar. In het gezellige restaurant wordt ’s morgens gezorgd voor een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds afwisselende 3-gangen menu’s. Het hotel beschikt over een welness- en beautycenter met diverse sauna’s en relaxatieruimte.
Hotel TURIEC ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Top Hotel
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven