Slovenië, een pareltje in het hart van Europa ! Dit Centraal-Europees land is sedert 2004 lid van de Europese Gemeenschap en behoort reeds sinds 2007 tot de Eurozone. Met een eerder kleine oppervlakte van 20.273 km2, heeft het land heel wat te bieden op toeristisch gebied. Het land bezit naast talloze culturele bezienswaardigheden ook een grote diversiteit aan mooie landschappen en watervallen en indrukwekkende bergtoppen. Tijdens ons verblijf ontdekken we natuurlijk al dit moois....
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Slovenië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
30/07/2021 t.e.m. 08/08/2021
10
1.295,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
255,00

Omschrijving

Slovenië, een pareltje in het hart van Europa ! Dit Centraal-Europees land is sedert 2004 lid van de Europese Gemeenschap en behoort reeds sinds 2007 tot de Eurozone. Met een eerder kleine oppervlakte van 20.273 km2, heeft het land heel wat te bieden op toeristisch gebied. Het land bezit naast talloze culturele bezienswaardigheden ook een grote diversiteit aan mooie landschappen en watervallen en indrukwekkende bergtoppen. Tijdens ons verblijf ontdekken we natuurlijk al dit moois. Ljubljana en Maribor zijn 2 aantrekkelijke steden waar de cultuurliefhebbers zeker hun gading vinden. Het Alpengebied laat dan weer de liefhebbers van indrukwekkende bergtoppen, kristalheldere rivieren en mooie watervallen aan hun trekken komen. De Adriatische kust met de stadjes Koper, Piran en Izola, biedt alles wat van een kuststreek mag worden verwacht. Maar ook op culinair gebied is er een ruim, verfijnd en gevarieerd aanbod. De Sloveense wijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. De bevolking staat bekend voor de échte gastvrijheid ! Deze grote variatie zorgt ervoor dat Slovenië een ideale reisbestemming is en een absolute topper wordt !

Hotel

Dit gerenoveerde hotel is uitstekend gelegen in het centrum van Kranj. Het werd gebouwd door een gerenommeerd Sloveens architect en is officieel een cultureel monument. Alle 87 kamers beschikken over douche, haardroger, toilet, telefoon, satelliet-TV en WiFi. Vanuit het restaurant en terras hebben we een mooi uitzicht op de heuvel Šmarjetna. ’s Morgens ontbijtbuffet en de overige maaltijden zijn 3-gangen menu’s.
Hotel "Creina" ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw verblijfshotel
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven