culinary_scoreculinary_score: culinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Marseille – Malaga – Cádiz – Lissabon – Gibraltar – Valencia Voor het najaar hebben we een cruise voorzien met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Favolosa”, en kunnen tijdens de vrije momenten ten volle genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken of op ons eigen terras. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. Na een volledige dag op zee komen we aan in de...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
20/10/2024 t.e.m. 01/11/2024
13
2.995,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
495,00

Omschrijving

Marseille – Malaga – Cádiz – Lissabon – Gibraltar – Valencia Voor het najaar hebben we een cruise voorzien met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Favolosa”, en kunnen tijdens de vrije momenten ten volle genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken of op ons eigen terras. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. Na een volledige dag op zee komen we aan in de prachtige stad Malaga. Verder naar Cádiz, met zijn sfeervolle binnenstad. De volgende aanleghaven wordt Lissabon, de hoofdstad van Portugal met zijn vele bezienswaardigheden. Vervolgens naar het zuidelijkste punt van het Iberisch schiereiland, Gibraltar. Onze laatste halte wordt Valencia. Zoals gewoonlijk hebben we kajuiten uitgekozen met balkon, zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord.

Hotel

Zoals de naam al aangeeft cruisen we op een sprookjesachtig schip, aan boord komen dromen en realiteit samen! U vindt er 13 verdiepingen met 6 mooie restaurants, 12 bars, discotheken, het spectaculaire buitendek met zijn glazen dak en reuzenscherm, het theater bestaande uit 3 verdiepingen, casino, fitnesszone en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten!
Costa Cruises ms "COSTA FAVOLOSA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
  • ALLE UITSTAPPEN
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • EXTRA COVID-VERZEKERING
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Nieuw
Unieke Cruise
All Inclusive
Terug naar boven