culinary_scoreculinary_score: culinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: culture_score: trip_score
Valencia – Lanzarote – Tenerife – Funchal – Lissabon – Cádiz – Barcelona – Marseille Voor het najaar hebben we een cruise voorzien op de Middellandse zee, met diverse interessante aanleghavens op Spaans en Portugees grondgebied. We cruisen met een heel recent schip :"Costa Firenze". Tijdens de vrije dagen aan boord zullen we heerlijke momenten beleven en genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
12/10/2023 t.e.m. 28/10/2023
17
3.225,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
625,00

Omschrijving

Valencia – Lanzarote – Tenerife – Funchal – Lissabon – Cádiz – Barcelona – Marseille Voor het najaar hebben we een cruise voorzien op de Middellandse zee, met diverse interessante aanleghavens op Spaans en Portugees grondgebied. We cruisen met een heel recent schip :"Costa Firenze". Tijdens de vrije dagen aan boord zullen we heerlijke momenten beleven en genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Valencia. Daarna zetten we koers naar de Atlantische Oceaan voor een bezoek aan Arrecife (Lanzarote), Santa Cruz de Tenerife en Funchal (Madeira). één voor één ware pareltjes om te ontdekken. De volgende aanleghaven wordt Lissabon, de hoofdstad van Portugal met zijn vele bezienswaardigheden. We maken ook een halte in Andalusië, namelijk in Cadiz. Op onze terugreis bezoeken we nog Barcelona en Marseille. Zoals gewoonlijk logeren we in kajuiten met balkon zodat U intens kunt genieten van elk moment aan boord.

Hotel

De Costa Firenze is één van de nieuwste paradepaardjes van de rederij en genoemd naar de gelijknamige stad. Het schip vertegenwoordigt de pracht en praal van Italië en de Italiaanse verfijning. De door de Renaissance geïnspireerde hutten bieden alle comfort, zoals airco, badkamer met haardroger, toilet, telefoon, TV, minibar en kluisje. We verblijven in buitenkajuiten met balkon. Over de vele dekken zijn 15 restaurants en 7 bars verspreid en meerdere zwembaden met jacuzzi’s. In het theater wordt er voor de ontspanning iedere avond shows vertoond. Verder is er een ultramoderne spa en fitnessruimte, een waterpark, minigolf….. Alles is werkelijk voorzien om te genieten van een buiten- gewone vakantie!

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
  • ALLE UITSTAPPEN
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • EXTRA COVID-VERZEKERING
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Nieuw
Unieke Cruise
Terug naar boven