Met bezoek aan : San Sebastián, Burgos, Valladolid, Salamanca, Ávila, Segovia, La Valle de los Caídos, El Escorial, Madrid, Toledo, de Rioja-wijnstreek,… Tijdens deze reis bezoeken we een stukje Spanje dat over het algemeen minder bekend is bij de Belgische toeristen. We bezoeken de mooiste steden van Noord- & Midden-Spanje, met hun vele prachtige gebouwen en kathedralen. Deze herinneren ons aan de vroegere culturele bloei van deze streek, toen Spanje nog een absolute wereldmacht was. ...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
13/05/2018 t.e.m. 22/05/2018
10
1.595,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
445,00

Omschrijving

Met bezoek aan : San Sebastián, Burgos, Valladolid, Salamanca, Ávila, Segovia, La Valle de los Caídos, El Escorial, Madrid, Toledo, de Rioja-wijnstreek,… Tijdens deze reis bezoeken we een stukje Spanje dat over het algemeen minder bekend is bij de Belgische toeristen. We bezoeken de mooiste steden van Noord- & Midden-Spanje, met hun vele prachtige gebouwen en kathedralen. Deze herinneren ons aan de vroegere culturele bloei van deze streek, toen Spanje nog een absolute wereldmacht was. We leren het echte Spanje kennen, niet het Spanje van de toeristen aan de kust, maar het Spanje van de Spanjaarden !

Hotel

We logeren tijdens deze rondreis in uitstekende hotels en comfortabele overnachtingshotels. Alle kamers hebben uiteraard TV, bad/douche en toilet. ’s Morgens ontbijtbuffet, de middag- en avondmalen zijn 3-gangen-menu’s met wijn inbegrepen.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Topreis
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven