Met bezoek aan : San Sebastián, Burgos, Valladolid, Salamanca, Ávila, Segovia, La Valle de los Caídos, El Escorial, Madrid, Toledo, de Rioja-wijnstreek,… Tijdens deze reis bezoeken we een stukje Spanje dat over het algemeen minder bekend is bij de Belgische toeristen. We bezoeken de mooiste steden van Noord- & Midden-Spanje, met hun vele prachtige gebouwen en kathedralen. Deze herinneren ons aan de vroegere culturele bloei van deze streek, toen Spanje nog een absolute wereldmacht was. ...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/05/2019 t.e.m. 20/05/2019
10
1.595,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
425,00
Budget inkomgelden ±
85,00

Omschrijving

Met bezoek aan : San Sebastián, Burgos, Valladolid, Salamanca, Ávila, Segovia, La Valle de los Caídos, El Escorial, Madrid, Toledo, de Rioja-wijnstreek,… Tijdens deze reis bezoeken we een stukje Spanje dat over het algemeen minder bekend is bij de Belgische toeristen. We bezoeken de mooiste steden van Noord- & Midden-Spanje, met hun vele prachtige gebouwen en kathedralen. Deze herinneren ons aan de vroegere culturele bloei van deze streek, toen Spanje nog een absolute wereldmacht was. We leren het echte Spanje kennen, niet het Spanje van de toeristen aan de kust, maar het Spanje van de Spanjaarden !

Hotel

We logeren tijdens deze rondreis in uitstekende hotels en comfortabele overnachtingshotels. Alle kamers hebben uiteraard TV, bad/douche en toilet. ’s Morgens ontbijtbuffet, de middag- en avondmalen zijn 3-gangen-menu’s met wijn inbegrepen.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Topreis

Reviews

aan te bevelen

Door Van Gele Dirk, en Pieters Annie, Hoveniersstraat 7 ,Koolkerke 8000 Brugge op 09 juni 2018
 • Zeer leerzaam, boeiend, mooie natuur
 • Salamanca, enorm mooi
 • Wat vermoeiend , maar dat hadden we vooraf ingerekend,
 • Madrid, druk druk, maar je moet er geweest zijn en beleefd hebben.

zeer geslaagd

Goed maar vermoeiend .

Door Anoniem op 05 juni 2018
 • Goede begeleiding .

Schitterend, intensief !

Door Anoniem op 03 juni 2018
 • Ik heb ongelooflijk veel gezien tijdens deze reis. Sommige steden kende ik al maar andere waren een echte ontdekking
 • Voor de vierde keer, op minder dan één jaar tijd, nu met jullie gereisd, en drie maal met de zelfde chauffeur. Laat me toe om hem nog eens uitgebreid te prijzen. zeer bekwame chauffeur, rustig en met een zeer goede kennis van de plaatsen en streken die we bezochten. En bovendien een heel vriendelijke man. Ook de gids is goed onderlegd.
 • De hotels waren "outstanding". heel mooi en goed gelegen.
 • Misschien een ietsje te overladen programma, gezien de gemiddelde leeftijd van de reizigers.

Deze reis was de meest interessante die ik tot nu toe met Flamingo heb gemaakt. Een echte cultuurreis. Ik denk dat geen enkele bus-touroperator op de Vlaamse markt dit op deze manier aanbiedt. Ik wou altijd al eens naar Toledo gaan. Mijn wens is hiermede vervuld. Maar dé stad die mijn hart heeft gestolen, was wel Salamanca. En het hotel dat ik het mooiste vond, dat in Segovia. (San Antonio El Real). In Madrid heb ik dan weer in de meest bizarre kamer geslapen, met bloemen op de muur geschilderd en echte terracota bloempotten met plastic bloemen boven mijn hoofd. Mijn "verslag" heb ik in de foto's op FB eigenlijk al gemaakt. Van dag tot dag de meest interessante beelden weergegeven.

Een geslaagde reis

Door Anoniem op 02 juni 2018

Een topreis om de Spaanse cultuur en geschiedenis te ontdekken.

Door Devos Fernand op 02 juni 2018
 • Thuisophaling en een dienstenpakket VP, inclusief dranken.
 • Deze reis heeft aan onze verwachtingen voldaan met een zeer mooi bezoekprogramma.
 • De organisatie was perfect.
 • De inhoud van de flesjes water op de bus bedroeg vroeger 0,50 liter en nu slechts 33cl.Dit is heel weinig.
 • Nihil
 • Nihil

Na Corsica is dit onze tweede reis met Flamingo. Het was werkelijk een schitterende reisleider en voor onze chauffeur was er niets teveel om het onze groep zo comfortabel mogelijk te maken. Wij hebben een ruim beeld van de mooie steden en bezienswaardigheden die op het programma stonden. Alle hotels waren zeer degelijk en waren mooi centraal gelegen.

Terug naar boven